Lucrezi în e-commerce? Iată de ce ar trebui să folosești aplicația Retargeting.Biz Lucrezi în e-commerce? Iată de ce ar trebui să folosești aplicația Retargeting.Biz
FashionUp și dEpurtat, doi dintre cei mai mari retaileri din e-commerce de pe segmentul de fashion, au optat pentru aplicația Retargeting.Biz. Alin Stanciu de la... Lucrezi în e-commerce? Iată de ce ar trebui să folosești aplicația Retargeting.Biz

FashionUp și dEpurtat, doi dintre cei mai mari retaileri din e-commerce de pe segmentul de fashion, au optat pentru aplicația Retargeting.Biz. Alin Stanciu de la FashionUp.ro și Nicolae Slav de la dEpurtat.ro vorbesc despre impactul și rezultatele înregistrate în urma utilizării Retargeting.Biz, software-ul de automatizare în marketing dezvoltat antreprenorii Rareș Bănescu și Mugur Frunzetti.

“Soluția Retargeting.Biz ne-a dat posibilitatea să creăm mesaje personalizate pentru fiecare din clienții FashionUp, luând în calcul comportamentul și preferințele individuale ale fiecăruia. Implicit, asta ne-a apropiat de clienții nostri, lucru apreciat imediat de către aceștia”, spune Alin Stanciu, CEO FashionUp.ro.

Potrivit acestuia, ratele de conversie pe trigger-ele Retargeting sunt de 4-5 ori mai mari decât media site-ului. În acest moment, aproximativ 25% din clienții FashionUp intră în contact cu aceste triggere.

”Decizia de cumpărare în comerțul online de fashion este, de cele mai multe ori, impulsivă. Live-urile, care țin cont în timp real de comportamentul on-site al utilizatorului, sunt instrumentele cele mai eficiente pentru noi, cu atât mai mult cu cât ele țintesc o categorie de utilizatori care, la acel moment, doar vizualizează produsele și sunt încă nedeciși dacă să înceapă procesul de cumpărare. De asemenea, trigger-ele de abandon coș au o rată de conversie foarte bună. Primul lucru pe care l-am apreciat a fost simplitatea implementării, chiar în cazul unei platforme custom-made, cum e cea folosită de FashionUp.ro. Aș mai face referire și la backend-ul soluției, unul foarte prietenos și, mai ales, foarte customizabil, lucru care ne ajută la implementarea on-spot a campaniilor, fără a fi nevoiți să apelăm la programatori”, mai spune Stanciu.

PrintSoluția Retargeting.Biz este una de on-site retargeting care ajută la creșterea conversiei pe traficul existent. ”Comparând cu ce am testat noi până la momentul implementării, această soluție este cel mai usor de implementat și, ulterior, de operat. Rezultatele au venit imediat, raportarea e foarte transparentă sț asta ne-a permis să calculăm din prima lună un ROI care, de altfel, a fost foarte pozitiv”, declară managerul FashionUp.ro.

Potrivit lui Nicolae Slav, CEO dEpurtat.ro, instalarea aplicației și până în prezent, retailerul online a înregistrat o creștere de peste 30% a vânzărilor. Triggerul on-site de coș abandonat, pentru vizitatorii necunoscuți, performează cel mai bine.

“Clienții noștri au reacționat într-un mod pozitiv din prima zi în care am instalat aplicația în site, acest lucru reflectându-se în mod direct și în vânzări. Retargeting.Biz este un sistem automatizat foarte bine pus la punct, cu un mod de administrare simplu, ceea ce ne incântă foarte mult în condițiile în care căutăm zilnic soluții cât mai optime de funcționare. În plus, sistemul chiar optimizează rata de conversie”, spune Slav.

Lansat în 2013, Retargeting.Biz este un start-up românesc inovator ce propune companiilor din e-commerce un software care să îi ajute să interacționeze personalizat și rapid cu fiecare vizitator, în funcție de acțiunile lor. Prin retargetarea vizitatorilor, aplicația crește rata de conversie și veniturile magazinelor online.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.