Epson caută fotografi creativi pentru Salonul Național de Fotografie Turistică 2016 din București Epson caută fotografi creativi pentru Salonul Național de Fotografie Turistică 2016 din București
Epson, lider global al inovației și al producției în industria de printing și în comunicare vizuală, este partenerul principal al Salonului Național de Fotografie... Epson caută fotografi creativi pentru Salonul Național de Fotografie Turistică 2016 din București

Epson, lider global al inovației și al producției în industria de printing și în comunicare vizuală, este partenerul principal al Salonului Național de Fotografie Turistică 2016. Evenimentul este unul dintre cele mai longevive concursuri de fotografie din România, reunind de-a lungul a 12 ani peste 10.000 de concurenți din întreaga țară și peste 30.000 de fotografii înscrise în concurs. Ca partener principal, Epson va oferi câștigătorului concursului o imprimantă ITS Epson L805.

La ediția din acest an a Salonului Național de Fotografie Turistică, vor fi selectate de către un juriu de specialitate 300 de fotografii pentru noutate, creativitate, originalitate și valoare artistică. Fotografiile vor fi expuse în cadrul Salonului Național de Fotografie Turistică și în cadrul unei expoziții ce se va desfășura pentru prima dată din istoria Salonului în 3 locații diferite.

Toate cele 300 fotografii A4 care vor fi expuse vor fi imprimate cu Epson Surecolor SC-P600 pe suport Epson Matte Poasterboard. SureColor SC-P600 este cea mai bună imprimantă foto din gama sa şi combină calitatea superioară, productivitatea ridicată şi conectivitatea wireless într-un echipament compact şi accesibil. SureColor SC-P600 utilizează cernelurile Epson UltraChrome HD şi Vivid Magenta pentru a furniza printuri de cea mai bună calitate. EPSON Enhanced Matte PosterBoard este un suport de producție de grosimea cartonului, de culoare albă mată, nelucios.

Tema ediției salonului din acest an este “România ești faină”, iar pasionații de fotografie se pot înscrie la șase categorii: “De văzut”, “De ieșit”, “De dormit”, “De povestit”, “De făcut”, “De cumpărat”.

Epson va oferi câștigătorului concursului o imprimantă ITS Epson L805. Cu rezervorul de cerneală de capacitate foarte mare de care dispune imprimanta L805, utilizatorii se pot bucura de imprimare la un cost extrem de scăzut având o garanție de 3000 pagini prin intermediul cernelii produse de Epson.

Înscrierea la Salonului Național de Fotografie Turistică  este gratuită și se poate face până la data de 17 octombrie 2016, pe site-ul www.snft.ro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.