Produsele Polygemma de la PlantExtrakt vin în ambalaje noi Produsele Polygemma de la PlantExtrakt vin în ambalaje noi
Aceleași ingrediente sănătoase, aceeași seriozitate și tradiție veți putea regăsi în produsele gamei Polygemma de la PlantExtrakt, dar cu ambalaje mai prietenoase. Cu formule... Produsele Polygemma de la PlantExtrakt vin în ambalaje noi

Aceleași ingrediente sănătoase, aceeași seriozitate și tradiție veți putea regăsi în produsele gamei Polygemma de la PlantExtrakt, dar cu ambalaje mai prietenoase.

Cu formule inspirate din natură, produsele gamei Polygemma vă sunt aproape în susţinerea sănătăţii, oferind suport pentru buna funcţionare a unor organe, cure periodice de detoxifiere la diferite nivele în organism sau creşterea rezistenţei organismului.

Experienţa acumulată în cei 25 de ani de prezenţă activă pe piaţa farmaceutică românească şi internaţională a adus şi confirmarea eficacităţii acestor formule pentru susţinerea sănătăţii.

Fiecare preparat Polygemma are o acțiune complexă, fiind o bază de susținere a bunei funcționări a diferitelor organe (stomac, plămâni, căi biliare, sinusuri etc), realizând o detoxifiere și o curățare la mai multe nivele în organism (ficat, rinichi, piele, intestin, articulații), crescând astfel rezistența organismului, pentru ca acesta să poată funcționa normal și armonios.

img_1516

Produsele din gama Polygemma pot fi găsite în farmacii și magazine naturiste, la prețul de aproximativ 23 ron / flacon de 50ml.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.