Ozana Barabancea beneficiază de o ședință de masaj, iar Temișan încearcă un număr de acrobație, la “Te cunosc de undeva!” Ozana Barabancea beneficiază de o ședință de masaj, iar Temișan încearcă un număr de acrobație, la “Te cunosc de undeva!”
Sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Ozana Barabancea va beneficia de o ședință de masaj, iar Aurelian Temișan... Ozana Barabancea beneficiază de o ședință de masaj, iar Temișan încearcă un număr de acrobație, la “Te cunosc de undeva!”

Sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Ozana Barabancea va beneficia de o ședință de masaj, iar Aurelian Temișan va încerca… “un număr de acrobație”.

“Nebunia” se va declanșa pe scena show-ului transformărilor după ce Nico îl va imita pe Herwig Rudisser, solistul trupei Opus, cu piesa “Live is Life”, iar Andreea Bălan o va lăuda că a făcut roata pe scenă, precum artistul în care s-a transformat.

Dacă fac și eu roata, o să faci și tu, Ozana, titirezul?”, o provoacă pe jurata vocilor Cosmin Seleși. “Eu o să încerc ceva ce n-am mai făcut de 20 de ani”, spune Temișan, întinzându-se pe spate, pe scenă. Și pare a fi vorba de ceva destul de periculos dacă ținem cont de faptul că, ultima dată când a încercat această figură, Temișan s-a lovit peste gură cu microfonul.

Dragi telespectatori, iată-l pe Aurelian Temișan într-un număr de acrobație!”, îl prezintă Cosmin Seleși. Ce figură va încerca juratul și cum vor reacționa ceilalți concurenți văzându-l în această ipostază, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă seara.

Tot atunci, Ozana Barabancea va beneficia de o ședință de masaj, chiar pe scena show-ului, după ce Amna o va imita pe Fergie. Maseuri îi vor fi Cosmin Seleși și Aurelian Temișan. “Vai, ce-mi place! Genial! Băieți, ce talentați sunteți!”, îi laudă Ozana, de pe masa de masaj.

Cum se va încheia neprogramata ședință de masaj de pe scena show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a emisiunii “Te cunosc de undeva!”.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.