New Trends: Blocuri cu grădini suspendate în București New Trends: Blocuri cu grădini suspendate în București
Dezvoltatorul imobiliar maltez Zacaria Group dezvoltă un nou proiect imobiliar în nordul Capitalei, a doua investiție majoră a acestuia pe piața rezidențială locală. Proiectul... New Trends: Blocuri cu grădini suspendate în București

Dezvoltatorul imobiliar maltez Zacaria Group dezvoltă un nou proiect imobiliar în nordul Capitalei, a doua investiție majoră a acestuia pe piața rezidențială locală. Proiectul va însuma 182 de apartamente de 2, 3 și 4 camere, în 6 blocuri cu grădini pe acoperiș, accesibile locuitorilor de la ultimele etaje. Valetta Residence se va lansa oficial în ediția de toamnă a Târgului Imobiliar Național – tIMOn, fiind vândut în exclusivitate de agenția imobiliară Imoteca. Investiția totală a proiectului se ridică la 11 milioane de euro.

Valetta Residence este un nou complex rezidențial localizat în zona de nord a Bucureștiului, pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, în apropierea a numeroase puncte de interes, urmând a fi la câteva minute de viitoarea stație de metrou Străulești.

Ansamblul este compus din 6 clădiri de 6 etaje și pune la dispoziția viitorilor proprietari 182 de apartamente de 2,3 și 4 camere. Prima fază a proiectului constă într-un imobil, cu regimul de înălțime S+P+5 etaje, totalizează  40 de apartamente și are ca termen de finalizare luna martie 2017.

Ansamblul dispune de 186 locuri de parcare, din care 33 supraterane și  153 subterane. “Construcția primului bloc a început în primăvară, cu mult înainte să dăm startul vânzărilor. În momentul de față, clienții pot vedea atat calitatea construcției, cât și compartimentarea apartamentelor și fațada primului bloc, acesta fiind aproape de finalizare. De asemenea, am acordat o importanță deosebită spațiilor verzi și am creat zone de relaxare și de petrecere a timpului liber care dau complexului un aer modern, dar funcțional în egală măsură. Există 1125 mp de spații verzi pe sol și 792 mp pe placă de beton”, declară Rafaela Nebrada, Mananging Director Imoteca.

Acoperișuri “verzi”

In următoarele faze ale proiectului, pe acoperișurile celor 6 blocuri vor exista grădini verzi, care vor putea fi accesate direct de pe balconul apartamentelor aflate la ultimul etaj. Toate apartamentele beneficiază de terase spațioase, deschise, priveliștea unora dintre ele fiind orientata catre Lacul Grivita.

Apartamentele de 2 camere vor avea suprafețe cuprinse între 55 și 64 mp utili, cu prețuri între  61.500 și 74.000 €+TVA. Pentru 3 camere, suprafețele variază între 70 și 85 mp utili, iar prețurile între 75.500 și 95.500€+TVA, în timp ce pentru 4 camere, între 91-113 mp utili, prețurile pornesc de la 106.000€+TVA și ajung la 120.000€+TVA.

Zacaria Group își desfășoară activitatea de peste 11 ani în România și face parte din Grupul Alf Mizzi & Sons, grup fondat ca o afacere de familie. Deși si-a extins portofoliul de investiții în domenii variate, cei peste 100 de ani de exeriență au păstrat intact caracterul și tradiția unei afaceri începute în familie.

Imoteca are peste 12 ani de experiență pe piața românească, coordonând și adminstrând un portofoliu important de proiecte. În prezent, Imoteca este agentul exlusiv de marketing și vânzări pentru unele dintre cele mai reprezentative proiecte rezidențiale din România, totalizand 1.300 de locuințe în 10 proiecte din Bucuresti – American Village, GranVia Park, Timisoara 58, Vernescu Residence, Popa Nan, Rotasului Apartments, Aviatiei Apartments, Parisian Views, Valetta Residence, Docentilor 2-4.

Targul Imobiliar National tIMOn se va desfășura în perioada 20-23 octombrie 2016 în pavilionul expozițional din Piața Constituției din București și va fi cel mai mare eveniment de profil al anului.

———————————–

PS. imaginea este cu titlul de prezentare si nu apartine proiectului!!!

 • alin

  17/10/2016 #1 Author

  1: PS. imaginea este cu titlul de prezentare si nu apartine proiectului!!!
  Pai daca nu va fi asa degeaba poza. Asa puteti pune blocuri cu piscina si vedere in jungla sau sticla dedesubt..si orice idee!

  2: ma intreb cand va fi vant puternic, pomii aia nu vor fi luati de acolo cu radacina si..ceva din constructie??? 😉

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.