Cea mai mare companie japoneză de outsourcing intră pe piața din România Cea mai mare companie japoneză de outsourcing intră pe piața din România
Pole To Win International (PTWI) anunță deschiderea primului său sediu din București, România, consolidându-și astfel poziția ca lider atât pe piața europeană de outsourcing,... Cea mai mare companie japoneză de outsourcing intră pe piața din România

Pole To Win International (PTWI) anunță deschiderea primului său sediu din București, România, consolidându-și astfel poziția ca lider atât pe piața europeană de outsourcing, cât și pe cea globală, având deja mai mult de 30 de sedii la nivel mondial. PTWI București va furniza serviciile de bază ale companiei-mamă, incluzând asistență clienți, servicii de asigurare a calității funcționale, de traducere localizată și suport software.

Noul sediu al PTWI din București are peste 720 m2 și este situat în clădirea Anchor Plaza din vestul orașului, lângă centrul comercial Plaza România.

2016 a fost pentru PTWI un an de extraordinară expansiune. Compania a anunțat deja noi sedii în Seattle, SUA și Hyderabad, India. De asemenea, SIDE, subsidiara PTWI, a anunțat extinderea operațiunilor în Shanghai, China și deschiderea unui nou sediu SIDE în Los Angeles la începutul anului 2017.

“Pole To Win își continuă extinderea în teritorii noi cu mult potențial ca și parte integrantă a strategiei de dezvoltare globală”, a declarat Deborah Kirkham, Președinte și COO în cadrul PTWI. “Am identificat Bucureștiul ca fiind o locație cheie pentru noi în Europa de Est, datorită culturii poliglote, comunității mari de gaming și pasionați de tehnologie din oraș, precum și posibilităților de dezvoltare continuă. Țelul nostru este ca clienții noștri să beneficieze în continuare de modelul nostru de business simplificat și aflat în continuă extindere, noua locație din București fiind a treia din rețeaua europeană.”

Adresa noului sediu Pole To Win Romania SRL va fi pe Bulevardul Timișoara nr. 26Z, Sector 6, București. Zona este bine deservită de transportul public fiind și puternic frecventată de studenții facultăților de profil tehnic din Capitală. Noul birou va include, pentru început, 20 de angajați, dar oferă posibilități de creștere la peste 100 de angajați.

În procesul de stabilire pe piața locală, Pole to Win a fost asistată de compania GRIFFES, care a consiliat PTWI în fiecare etapă, de la momentul prospectării pieței și până la lansarea oficială a operațiunilor în România.

“Companiile nou-intrate în România caută, în primul rând, o soluție locală pentru business-ul lor, cu cerințe și întindere globală, iar în al doilea rând, metode testate de stabilizare și creștere. Jumătate din succesul unui astfel de proiect constă în alegerea locației potrivite, iar cealalta jumătate în alegerea partenerilor pe termen lung. Ne bucurăm că am reușit să furnizăm pentru Pole to Win, cea mai mare companie japoneză de outsourcing, o platformă de dezvoltare, care să acționeze ca un catalizator pentru viitorul lor succes pe piață”, susține Andreea Păun, Managing Partner GRIFFES. GRIFFES furnizează soluții complete pentru companii, începând cu selecția locației, identificarea facilităților de birouri sau producție, asigurarea accesului la asistență juridică, resurse umane, marketing și vînzări de calitate, până la inaugurarea și lansarea efectivă a operațiunilor.

Pole To Win International este furnizor de servicii digitale si media la nivel international, avand peste 4000 de angajati in cele peste 30 de studiouri la nivel mondial.

Paleta de servicii furnizate: servicii de calitate, servicii de traducere localizata, experienta in oferirea de suport catre clienti, servicii de productie audio si cautare de noi talente in domeniu. Oferim peste doua decenii de experienta si infrastructura necesara pentru a oferi suport adaptat proiectelor si clientilor de orice anvergura.

Pole To Win International, cuprinzand subsidiarele, este incadrat in Marea Britanie sub umbrela Poletowin Pitcrew Holdings Inc. POLE TO WIN este marca inregistrata a Pole To Win Co., Ltd. In Japonia si in alte tari.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.