Eurosport anunță o emisiune dedicată legendei sporturilor de iarnă, Lindsey Vonn Eurosport anunță o emisiune dedicată legendei sporturilor de iarnă, Lindsey Vonn
Eurosport anunță astăzi că va colabora cu Lindsey Vonn, cea mai de succes schioare de coborâre a tuturor timpurilor, pentru a lansa o serie... Eurosport anunță o emisiune dedicată legendei sporturilor de iarnă, Lindsey Vonn

Eurosport anunță astăzi că va colabora cu Lindsey Vonn, cea mai de succes schioare de coborâre a tuturor timpurilor, pentru a lansa o serie de programe cu un conținut cuprinzător, ce va oferi fanilor acces exclusiv la viața și la cariera legendei sporturilor de iarnă, atât pe pârtie cât și în afara ei.

Emisiunea „Chasing History” („Pentru un loc în istorie”), ce va debuta în februarie 2017, va dezvălui culisele vieții lui Lindsey Vonn în urmărirea obiectivului carierei ei de a bate recordul de victorii în Cupa Mondială, și este parte a programului Eurosport de prefațare a transmisiunilor de la Jocurile Olimpice de iarnă PyeongChang 2018.

Lindsey Vonn, originară din Vail, Colorado, SUA, este considerată cea mai de succes schioare de coborâre din toate timpurile, până în prezent fiind câștigătoare a 76 de curse de Cupă Mondială, într-o carieră ce se întinde pe durata a 16 ani. Campioana olimpică la coborâre din 2010 va permite accesul camerelor de filmare Eurosport în viața ei. Fanii vor avea ocazia să vadă cum se relaxează departe de pârtiile de concurs, acasă alături de familie și de prieteni, vor afla care sunt pasiunile ei și vor avea oportunitatea de a descoperi starea mentală a unui sportiv de elită ce se luptă pentru a intra în istoria sportului.

Serialul va purta fanii într-o călătorie de descoperire a momentelor de glorie dar și a momentelor de cădere ale ei și va prezenta și marile încercări cărora Lindsey Vonn va trebui să le facă față în drumul ei către Jocurile Olimpice. Cu mai puțin de 500 de zile rămase până la startul Jocurilor Olimpice de iarnă 2018, serialul „Chasing History” („Pentru un loc în istorie”) are o mare importanță în strategia Eurosport de pregătire a publicului pentru Olimpiadă prin prezentarea poveștilor de viață ale oamenilor ce sunt sportivii care se străduiesc să câștige aurul olimpic la PyeongChang.

Serialul va fi difuzat pe toate canalele și pe toate platformele Eurosport, inclusiv pe Eurosport Player, serviciul pe bază de abonament al Eurosport ce oferă fanilor posibilitatea de a se bucura de transmisiuni în direct și la cerere.
Conținut adițional exclusiv va fi disponibil și prin intermediul unei aplicații dedicate, ce va fi lansată înainte de emisiune.

Lindsey Vonn: „Sunt încântată că mi s-a oferit această oportunitate de a-mi prezenta propria poveste la Eurosport, prin intermediul emisiunii „Chasing History” („Pentru un loc în istorie”). În ce mă privește, următoarele 18 luni vor fi unele dintre cele mai incitante din întreaga mea carieră și nici nu puteam să găsesc un partener mai adecvat pentru acest proiect decât Eurosport, indiscutabil „Gazda sporturilor de iarnă”. Eurosport mi-a fost alături de-a lungul întregii mele cariere și acum a sosit timpul să-mi dezvălui viața personală.

Serialul „Chasing History” („Pentru un loc în istorie”) va purta fanii într-o călătorie de-a lungul căreia eu sper să trăiesc momente fantastice, dar ei vor putea să descopere și încercările de zi cu zi  la care este supus un sportiv de performanță. Ar trebui să fie foarte distractiv!”

Peter Hutton, CEO Eurosport: „Eurosport este nespus de încântat să lucreze cu Lindsey, o adevărată super- vedetă mondială. De-a lungul carierei sale, Lindsey s-a dovedit a fi nu doar un deschizător de drumuri ce s-a transformat într-o vedetă mondială, ci și un model de urmat pentru milioane de oameni din întreaga lume. Prin intermediul tuturor platformelor Eurosport, fanii vor descoperi culisele pregătirii unui sportiv de talie mondială, momentele de triumf, momentele de cădere, și încercările la care trebuie să facă față în lupta „Pentru un loc în istorie”.

Această nouă lansare a unui program este ilustrarea perfectă a noului Eurosport ce creează conținut propriu unic, complementar la inegalabilele transmisiuni de sport în direct, Eurosport prezentând toate Campionatele Mondiale și toate etapele de Cupe Mondiale din această iarnă.”

În iunie 2015, Discovery Communications și Comitetul Internațional Olimpic au încheiat un acord care oferă Eurosport drepturile de televiziune și de transmisiuni multi-platformă exclusive în 50 de țări și teritorii din Europa pentru următoarele patru ediții ale Jocurilor Olimpice (PyeongChang 2018, Tokyo 2020, Beijing 2022 și Jocurile Olimpice din2024).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.