The Nova Group (TNG), Dan și Alexander Adamescu comunică prin agenția de Marketing Public Relations More than Pub The Nova Group (TNG), Dan și Alexander Adamescu comunică prin agenția de Marketing Public Relations More than Pub
TNG și-a desemnat pe 26 Sept’16 reprezentantul de comunicare, More than Pub, pe care l-a însărcinat cu inițierea unui dialog 24/24 cu reprezentanții media,... The Nova Group (TNG), Dan și Alexander Adamescu comunică prin agenția de Marketing Public Relations More than Pub

TNG și-a desemnat pe 26 Sept’16 reprezentantul de comunicare, More than Pub, pe care l-a însărcinat cu inițierea unui dialog 24/24 cu reprezentanții media, urmare a unei evidente nevoi de informație corectă. Printr-o comunicare constantă, bazată pe fapte reale și probe, TNG va furniza informații tuturor celor interesați să afle adevărul despre situația juridică sau economică a persoanelor sau companiilor din grupul de firme The Nova Grup.

În condițiile în care există multe voci care acuză fără a se documenta sau a intenționa, cel puțin, să spună adevărul, am decis că a venit vremea să iasă adevărul la suprafață. A spera că dreptatea va prevala la un moment dat nu mai e suficient. Vom răspunde cu lux de amănunte tuturor celor care au nevoie de răspunsuri. Nu îmi pierd speranța în ceea ce privește puterea adevărului și sunt convins că sunt suficienți jurnaliști corecți în România, care vor să afle adevărul și dacă el este incomod.” a declarat Alexander Adamescu, reprezentantul The Nova Group.

Am lucrat și în trecut cu câteva dintre companiile TNG și mă bucur că am reluat legătura – pentru noi, comunicarea complexă de care familia Adamescu dar și afacerile din grup au nevoie, reprezintă atât o provocare, cât mai ales un real test al expertizei noastre. Rolul nostru este să comunicăm informațiile care lipsesc și să facem lumină acolo unde situația nu s-a înțeles corect. Admir tăria de caracter a familiei Adamescu și sunt uimită de nedreptatea care i se face, de aceea vom depune toate eforturile necesare pentru a o ajuta să-și comunice punctul de vedere.” spune Mihaela Petrovan, Director General More than Pub. 

Dan Adamescu este fondatorul The Nova Group, care deține mai multe companii în România și în afara țării. Cetățean german de origine română, dupa 11 ani petrecuți în Germania, unde a dezvoltat afaceri imobiliare și comerț de succes, s-a întors în România odată cu căderea regimului comunist. A creat cea mai mare companie de asigurări, Astra Asigurări, a cumpărat acțiuni la InterContinental și Unirea Shopping Center, și a investit în varii clădiri de birouri.

Alexander Adamescu, după studii și practică în Germania, Franța și USA, a venit în România pentru a-și ajuta tatăl în conducerea afacerilor. De 4 locuiește la Londra, unde își exercită vocația de scriitor. A preluat conducerea TNG temporar și se luptă să se afle adevărul despre persecuția inițiată împotriva tatălui său și companiile TNG.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.