Premieră: Trupa Vunk cântă pe cea mai mare scenă de club din România! Premieră: Trupa Vunk cântă pe cea mai mare scenă de club din România!
În această toamnă Trupa Vunk a schimbat regula și a lansat trilogia Enigma, o serie de trei concerte ce vorbesc despre încrederea pe care... Premieră: Trupa Vunk cântă pe cea mai mare scenă de club din România!

În această toamnă Trupa Vunk a schimbat regula și a lansat trilogia Enigma, o serie de trei concerte ce vorbesc despre încrederea pe care fanii o acordă unui artist, sportiv sau orice fel de performer. Primul concert, „Du-mă mai departe”, ce va avea loc pe 15 octombrie la Berăria H, aduce o nouă premieră: cea mai mare scenă de club din Romania.

70mp de ecrane video, 150 de lumini, lasere, efecte pirotehnice, cea mai puternică instalație de sunet pentru un club și cel mai lung podium de scenă, 12 m.

„De fiecare dată am ales să utilizăm cele mai noi și moderne tehnologii pentru a oferi fanilor noștri o experiență unică. Ca și la primul concert desfășurat sub forma unui eveniment multimedia „Un nou univers”, îi vom avea alături de noi pe cei de la „Pyro Events Team – Fireworks Design”,  proaspăt câștigători ai celui mai mare premiu, dar și premiul publicului la cea mai prestigioasă competiție de artă pirotehnică din Europa, încă de la prima participare. O alta supriză va fi scena cu design modern, exclusivist.” a declarat liderul Trupei Vunk, Cornel ILIE.

Biletele au fost puse în vânzare pe iabilet.ro, bilete.ro, în magazinele inmedio și Germanos, iar pentru prima dată, spectatorii au posibilitatea de a achiziționa un abonament care să le permita participarea la toate cele trei concerte.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.