New Trends: 5 motive pentru care barbatii se vor bucura sa mearga la spa New Trends: 5 motive pentru care barbatii se vor bucura sa mearga la spa
Barbatii prefera sa mearga la spa alaturi de persoanele iubite (60%), spre deosebite de femei care prefera tratamentele private (41%), spunea un studiu de... New Trends: 5 motive pentru care barbatii se vor bucura sa mearga la spa

Barbatii prefera sa mearga la spa alaturi de persoanele iubite (60%), spre deosebite de femei care prefera tratamentele private (41%), spunea un studiu de consumator realizat in 2015 de „Good Spa Guide”.

Cercetarea, realizata pe baza feedbackului primit de la 530 de respondenti a studiat comportamentul si opiniile persoanelor care merg la spa.

Si daca in ceea ce priveste decizia de a merge la spa majoritatea au declarat ca o fac pentru a se relaxa si destinde sau pentru a se simti bine, aproximativ 93% dintre respondenti considerau ca factorii care fac ca o zi de spa sa fie perfecta sunt facilitatile oferite, urmate de un bun client service (82%).

belle-maison-spa-20

Revenind pe teritoriu local, conform rezultatelor interne ale Belle Maison Spa, in mod surprinzator, barbatii sunt mai fideli decat femeile in ceea ce priveste loialitatea aratata unui spa, dar si mai consecventi asupra procedurilor alese.

Si cum jobul meu de zi cu zi implica o viata agitata, mult alergat in cautarea de informatii utile si trenduri, mi-am propus sa incerc ca macar o data pe saptamana cand sunt in Bucuresti sa gasesc diverse modalitati de relaxare, dar si de mentinere in forma fizica si psihica.

In urma unei recomandari am trecut pragul Belle Maison Spa, unde am gasit o adevarata oaza de pace si liniste, in mijlocul Bucurestiului.

Nu voi pastra noutatile doar pentru mine, ci voi impartasi cu voi, de data aceasta cititorii mei masculini, cateva dintre alegerile cheie pentru aceasta toamna. Special pentru voi, specialistii spa-ului va recomanda o serie de ritualuri si masaje, care va vor schimba starea de spirit, balansul energetic si va vor readuce zambetul pe buze.

belle-maison-spa-11

  1. Toamna in doi

Ritualul semnatura dureaza 90 de minute si este format din urmatoarele procedure:

2 x Picioare fericite cu petale de trandafir (10’) – Baie la picioare, cu uleiuri esentiale si masaj pe puncte de presopunctura

2 x Parfum de liniste cu ulei de nuci ( 40’) – Masajul aromaterapeutic “Parfum de liniste” are menirea de a spori buna dispozitie, de a relaxa, detoxifia si, totodata, de a energiza si revitaliza corpul

2 x Masajul scalpului si a zonei cervicale ( 10’) – Menit sa elimine tensiunea si sa elibereze orice blocaj, acest masaj te destinde şi te face sa uiti de griji. Este si o metoda eficienta de îngrijire a podoabei capilare, prevenind astfel caderea parului.

Jacuzzi (30’) – unde veti servi sampanie/ceai, piscoturi din partea casei.

belle-maison-spa-9

  1. Zen Relax

Cu o durata de 50 de minute, oferta speciala este compusa din:

Masaj tonifiant cu aroma de toamna ( ulei de nuci) (40′) – Are menirea de a spori buna dispozitie, de a relaxa, detoxifia si, totodata, de a energiza si revitaliza corpul

Masajul scalpului (10’) – Menit sa elimine tensiunea si sa elibereze orice blocaj, acest masaj te destinde si te face sa uiti de griji. Este si o metoda eficienta de ingrijire a podoabei capilare, prevenind astfel caderea parului.

belle-maison-spa-12

  1. Masajul cu pietre calde “Minerale Milenare”

Folosit încă din timpuri străvechi şi cu beneficii uluitoare în ceea ce priveşte detoxifierea, relaxarea şi echilibrarea energetică, acest tip de masaj e unul dintre cele mai solicitate la spa. Masajul nu se realizează doar cu mâinile, prin tehnici uşoare şi calmante, ci include şi poziţionarea unor roci vulcanice calde de-a lungul coloanei vertebrale, pe meridianele energetice.

Căldura emanată de pietre permite mai bine absorbţia uleiului esenţial folosit în piele, o încălzeşte şi pregăteşte mai bine musculatura, astfel încât terapeutul poate lucra la un nivel mult mai profund. Masajul îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, relaxează şi echilibrează.

belle-maison-spa-15

  1. Masaj cu scoici fierbinti

Masajul cu scoici fierbinţi este un răsfăţ şi o adevărată binefacere pentru toţi cei care sunt obosiţi, sunt mereu stresaţi şi extrem de ocupaţi. Scoicile sunt aduse din sudul Oceanului Pacific, acolo unde localnicii le pregătesc special pentru a putea fi folosite în scop terapeutic, şlefuindu-le până când acestea capată o suprafaţă perfect netedă.

Odată ajunse în centrele spa, scoicile sunt umplute cu un gel special, care produce o temperatură foarte ridicată, care se menţine o oră. Tehnicile speciale de masaj în combinaţie cu căldura scoicilor, cu muzica în surdină şi lumina difuză a lumânărilor au puterea de a-ţi relaxa muşchii încordaţi şi de a îndepărta toată tensiunea. La final, te vei simţi ca şi cum te-ai fi întors dintr-o călătorie pe malul Oceanului Pacific.

belle-maison-spa-6

  1. Ritual Brazilian Escape

Conceput special pentru domni, are puterea unui cocktail energizant, focusându-se atât pe încărcarea bateriilor, dar și pe îngrijirea pielii. Este compus din:

  • Masaj tonifiant si energizant cu ulei de lemn de trandafir (60′) .Este un masaj care ajuta la regasirea energiei, trezirea simturilor si revigorarea organismului.
  • Masajul scalpului Idei Instant. ( 15′ )
  • Men Express (35′)-  un ritual facial cu produsele YON KA ce contine demachiere, gomaj, masca si pulverizarea celor 5 uleiuri esentiale. Special conceput pentru domni, tratamentul  oferă o hidratare corectă şi de durată, ajutând la redarea elasticităţii pielii.

Paşii tratamentului: aplicarea unei comprese şi a unui mist din 9 uleiuri aromatice, realizarea unui exfolieri, aplicarea unei creme pentru ten şi gât şi a unei baze, ce are menirea de a proteja tenul, vitalizarea pielii. Rezultatul: Tenul radiază şi arată perfect.

Pe scurt, totul reprezinta o experienta pe care o recomand tuturor, fie ca veti decide sa veniti singuri sau insotiti de persoana iubita.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.