Beauty Tricks: Scoarta de salcie pentru un ten curat Beauty Tricks: Scoarta de salcie pentru un ten curat
Un ten curat se mosteneste, se cultiva si se ingrijeste. In cazul in care te haituieste acneea sau ai probleme cu dezechilbrul tenului, tine... Beauty Tricks: Scoarta de salcie pentru un ten curat

Un ten curat se mosteneste, se cultiva si se ingrijeste. In cazul in care te haituieste acneea sau ai probleme cu dezechilbrul tenului, tine aproape de extractul de salcie alba. De ce? 

Pentru ca extractul din coaja de salcie alba este o aspirina naturala. La fel ca si acidul salicilic, extractul nostru de poveste reprezinta un tratament de actualitate pentru acnee. Unul dintre principalele sale atuuri: controleaza bine sebumul. Si unde mai pui ca poate fi folosit si ca un exfoliant.

„Extractul din coaja de salcie alba este un antimicrobian ce actioneaza asupra Staphylococcus Aureus si asupra Propionibacterium Acnes, doua dintre bacteriile florei bacteriene prezente in piele si care pot cauza aparitia acneei”

Diana Marandiuc, Trainer Naturys Romania

Produsele cosmetice care contin scoarta de salcie au o deosebita actiune antiseptica, astringenta, antipiretica si antiinflamatoare. La Naturys, poti regasi acest extract minunat in cadrul colecţiei pentru Purificare.

pbr1551-fiala_pure_10-buc-x-3-ml

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.