Schimbare spectaculoasă în cele două triburi, la Supraviețuitorul! Schimbare spectaculoasă în cele două triburi, la Supraviețuitorul!
Șoc în cele două triburi, la Supraviețuitorul, luni și marți, de la 20:30! Dacă până acum concurenții și-au făcut fel de fel de alianțe,... Schimbare spectaculoasă în cele două triburi, la Supraviețuitorul!

Șoc în cele două triburi, la Supraviețuitorul, luni și marți, de la 20:30! Dacă până acum concurenții și-au făcut fel de fel de alianțe, luni totul se schimbă, iar planurile le vor fi date peste cap, fiind nevoiți să replanifice și regândească orice strategie avută inițial.

Lupta se întețește, iar tensiunea ajunge la cote maxime în Hangin și Tubig. Până în momentul acesta au stat liniștiți, însă de acum înainte competiția atinge un alt nivel, toți conștientizează faptul că pot pierde în orice moment șansa la titlul de unicul supraviețuitor și marele premiu în valoare de 100.000 de euro și ies la luptă cu toate armele.

La proba de recompensă, concurenții din cele două triburi vor face tot posibilul să nu cadă în apă. Va fi o bătălie dură, solicitantă, cu răstunări de situație, însă, la final, cel mai bun trib va ieși învingători.

Pe Insula exilului sunt în momentul de față patru concurenți: Ina, Lucian, Liviu și Alex. Doi dintre ei vor intra în duelul de luni, iar unul va părăsi competiția cu lacrimi în ochi și regrete. Tensiunea va deveni insuportabilă, dar dorința de a rămâne pe insulă este mare, așa că lupta va fi înverșunată și va arăta noi caractere.

Proba de imunitate le va testa celor două triburi abilitățile de coordonare, iar concurenții vor fi nevoiți să demonstreze că sunt uniți și că formează o adevărată echipă. Săptămâna viitoare vom vedea dacă reușesc să se adapteze schimbărilor și cine va ajunge la Consilul tribal.

Luni și marți, de la 20:30, Supraviețuitorul va aduce în casele românilor tensiune, suspans, schimbări neașteptate și aventura supremă a concurenților care încearcă din răsputeri să facă față competiției.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.