Logitech prezintă noul sistem audio Z337 cu boxe Bluetooth Logitech prezintă noul sistem audio Z337 cu boxe Bluetooth
Logitech prezintă astăzi noul sistem audio 2.1, Z337, primul sistem audio al companiei care permite redarea muzicii, wireless, de pe orice computer, tabletă sau... Logitech prezintă noul sistem audio Z337 cu boxe Bluetooth

Logitech prezintă astăzi noul sistem audio 2.1, Z337, primul sistem audio al companiei care permite redarea muzicii, wireless, de pe orice computer, tabletă sau telefon inteligent prin conexiune Bluetooth.

Sunetul bogat și puternic al sistemului audio 2.1, Z337 cu boxe Bluetooth face mult mai ușoară ascultarea muzicii preferate, vizionarea filmelor sau a jocurilor electronice. Nu trebuie decât să puneți pauză unui dispozitiv și să porniți muzica de pe un altul pentru a putea comuta ușor între sursele audio al căror semnal este redat la o calitate audio uimitoare. Sistemul oferă un sunet de o calitate excelentă oricărui conținut audio, preferat de către utilizatori, indiferent de sursă. Mai mult decât atât, am reușit să stabilim o comutare foarte ușoară între sursele audio. Este suficient să întrerupeți semnalul audio al conținutului de pe unul din dispozitive, și să apăsați play pe un altul și să vă bucurați de muzica preferată fără să mai fie nevoie de o reconectare cu boxele” a declarat Philippe Depallens general manager al departamentului audio de la Logitech.

Cu o putere maximă de 80W, acest sistem aduce la viață conținutul audio preferat prin intermediul unui sunet clar acompaniat de un bas puternic. În plus, pe lângă conexiunea wireless, sistemul Z337 poate fi conectat la o sursă audio fie prin intermediul unui jack de 3,5mm sau prin intrarea RCA, facilitând o conectare foarte ușoară la un monitor, un computer sau o consolă video, în timp ce conexiunea wireless este în continuare disponibilă.

jpg-300-dpi-rgb-lt_springsteen_fob_final

De asemenea, sistemul beneficiază de un control pod care poate fi amplasat într-un loc care să poată fi la îndemână pentru a oferi un acces facil al difuzoarelor cum ar fi comanda on/off, volumul și Bluetooth pairing, împreună cu o mufă pentru căști, pentru acele momente când utilizatorii doresc să asculte în liniște. Un buton dedicat amplasat pe partea din spate a subwoofer-ului permite reglarea nivelului basului.

Sistemul audio Logitech Z337 Bluetooth urmeaza sa fie disponibil in magazinele de specialitate incepand cu luna spetembrie la un pret de 359 de lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.