Kutaisi (Georgia), pentru baza cu nr.25 a Wizz Air Kutaisi (Georgia), pentru baza cu nr.25 a Wizz Air
Transporatorul low cost Wizz Air, una dintre cele mai mari companii de pe piața europeană de profil, deschide cea de-a 25-a bază, în Kutaisi,... Kutaisi (Georgia), pentru baza cu nr.25 a Wizz Air

Transporatorul low cost Wizz Air, una dintre cele mai mari companii de pe piața europeană de profil, deschide cea de-a 25-a bază, în Kutaisi, Georgia.

Wizz Air a alocat aeroportului din Kutaisi o aeronavă Airbus A320 de ultimă generație și a început să opereze șapte noi rute cu prețuri reduse spre destinații atractive ca Berlin, Dortmund și Munchen Memmingen în Germania, Larnaca în Cipru, Milano în Italia, Sofia în Bulgaria și Salonic în Grecia.

Cu aceste noi destinații, transportatorul aerian oferă acum 11 rute la preț redus, spre 8 țări, din Kutaisi. De asemenea, Wizz oferă 70 de destinații de la bazele sale din Budapesta, Katowice, Sofia, Vilnius și Varșovia – ceea ce va însemna pentru pasagerii din Georgia oportunitatea de a călători în toată Europa, la cele mai mici prețuri.

info-kutaisi

Primul zbor din Kutaisi a decolat în 2012 și, de atunci, peste 600.000 de pasageri au zburat din și spre Georgia. Operațiunile WIZZ nu numai că oferă o conexiune avantajoasă între Georgia și restul Europei, dar stimulează, de asemenea și locurile de muncă din industriile de aviație și turism. În 2015, Wizz Air a transportat mai mult de 125.000 de pasageri pe rutele sale din Kutaisi.

Baza Wizz din Kutaisi reprezintă o investiție de 98 de milioane de dolari și va crea 36 de locuri de muncă directe în companie.

Totodată, pentru a sărbători deschiderea noii baze, Wizz Air reduce tarifele cu 20% pe toate zborurile spre și dinspre Georgia.  Biletele pornesc de la doar 9,99 euro și pot fi cumpărate până la miezul nopții pe site-ul www.wizzair.com.

CELE MAI NOI DESTINAȚII WIZZ DIN KUTAISI

Destinația Zilele de operare Data de începere Tarife pornind de la
Berlin luni, vineri 23 septembrie  24,99 de euro
Dortmund miercuri, duminică 25 septembrie  19,99 de euro
Larnaca marți, sâmbătă 24 septembrie  9,99 de euro
Milano Malpensa miercuri, duminică 25 septembrie  14,99 de euro
Munchen Memmingen luni, vineri 23 septembrie  19,99 de euro
Sofia marți, sâmbătă 24 septembrie  9,99 de euro
Salonic marți, sâmbătă 24 septembrie  14,99 de euro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.