Gears of War 4, disponibil gratuit la achiziția unui sistem cu placă grafică GeForce GTX 1080 sau GTX 1070 Gears of War 4, disponibil gratuit la achiziția unui sistem cu placă grafică GeForce GTX 1080 sau GTX 1070
Gears of War 4 este unul dintre cele mai așteptate jocuri din 2016, iar pentru a-l juca la o calitate 4K utilizatorii vor avea nevoie... Gears of War 4, disponibil gratuit la achiziția unui sistem cu placă grafică GeForce GTX 1080 sau GTX 1070

Gears of War 4 este unul dintre cele mai așteptate jocuri din 2016, iar pentru a-l juca la o calitate 4K utilizatorii vor avea nevoie de o placă grafică performantă, cum ar fi cele NVIDIA din familia Pascal. Începând de astăzi, fiecare sistem desktop sau laptop cu o placă grafică GeForce GTX 1080 sau GTX 1070 va fi livrat cu o copie gratuită a jocului Gears Of War 4.

Orice gamer care va cumpăra una dintre aceste plăci grafice sau sisteme în perioada 20 septembrie – 30 octombrie 2016 va primi, pe lângă versiunea jocului Gears Of War 4 pentru PC, și o versiune pentru Xbox One; ideal pentru orice gamer pe console care dorește să încerce gaming-ul pe PC, progresul jocului, realizările și cheile de joc sunt complet sincronizate între cele două versiuni.

Gears of War 4 prezintă povestea lui JD Fenix, fiul legendarului erou de război Marcus Fenix. În urma unui atac asupra satului în care locuiau, JD împreună cu prietenii săi, Kait și Del, sunt nevoiți să pornească spre îndepărtata și sălbatica Sera pentru a-i salva pe cei dragi de un nou inamic monstruos, cunoscut sub numele de Swarm.

Bundle-ul este activ la următorii parteneri:

evoMAG: https://www.evomag.ro/Selectii/geforce-Gearsofwar.html

PCGarage: http://www.pcgarage.ro/nvidia-gears-of-war-4/

Cel.ro: http://www.cel.ro/pagini/nvidia_promo

DC-SHOP: http://www.dc-shop.ro/pagini/nvidia_promo

Mediadot: http://www.mediadot.ro/pagini/nvidia_promo

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.