Fashion Trends: Tendințele pentru rochiile de mireasă ale anului 2017 – Galerie FOTO Fashion Trends: Tendințele pentru rochiile de mireasă ale anului 2017 – Galerie FOTO
Selecția de rochii disponibile la Vera Sposa pentru miresele anului 2017 reprezintă expresia celor mai rafinate detalii cuprinse în povestea nunții imaginate de fiecare... Fashion Trends: Tendințele pentru rochiile de mireasă ale anului 2017 – Galerie FOTO

Selecția de rochii disponibile la Vera Sposa pentru miresele anului 2017 reprezintă expresia celor mai rafinate detalii cuprinse în povestea nunții imaginate de fiecare dintre noi. Aire Barcelona și Luna Novias, colecții disponibile în premieră în showroom-ul Vera Sposa, Demetrios, St. Patrick, La Sposa și White One, toate au în comun creații spectaculoase care captivează atât miresele tradiționale cât și pe cele moderne cu acel simț atemporal al modei, cu țesături luxuriante, dantelă și aplicații prețioase.

De la simplitatea rafinată la designul de avangardă, vei regăsi rochii care pun în evidență linia corpului dar și rochii fastuoase de bal, cu aplicații elaborate de dantelă și broderii manuale. Ceea ce frapează sunt elementele spectaculoase aplicate pe voal aproape invizibil care îmbracă spatele mireselor.

BEACH WEDDING DRESS

Rochia de mireasă cu design minimalist, ușoară, confortabilă dar extrem de elegantă joacă un rol primordial în cadrul romantic și nonconformist al nunții pe plajă. Tulul, mătasea vaporoasă, dantela fină și cele mai subtile aplicații conferă o alură sofisticată mireselor descrise de Aire Barcelona și Luna Novias pentru anul 2017.

ROSÉ-URI DELICATE

Pastelurile apar recurent în colecțiile de rochii de mireasă iar pentru anul viitor, designerii au fost inspirați de supremația acordată de Pantone rosé-urilor. Nuanțe suave fructate duc mireasa anului 2017 într-o zonă a rafinamentului desăvârșit. Regăsim această tendință în creațiile La Sposa și Demetrios, la acesta din urmă accentele pudrate ne duc cu gândul către misterul și deșerturilor.

TRANSPARENȚE

Designerii caselor Aire Barcelona și La Sposa s-au jucat în mod creativ cu transparențele anul acesta, de la decupaje discrete, până la topuri și chiar rochii întregi pe care dantela și aplicațiile parcă plutesc. Accentul cade pe zona mânecilor și a spatelui-bijuterie. Aplicațiile prețioase de dantelă, perle sau cristale scriu povestea senzualității pe care mireasa anului 2017 vrea să o transmită.

DECOLTEUL ÎN V

Rochia de mireasă cu decolteu în V este alegerea celor care doresc să pună accent pe partea superioară a corpului și să creeze un efect de alungire a siluetei. Un V adânc, împodobit cu dantelă sau aplicații florale oferă un look ultrafeminin iar pe acest efect au mizat Demetrios și Luna Novias atât pentru rochiile cu corset, cât și pentru cele sirenă.

UMERI LA VEDERE

Rochia fără bretele concurează încă de sezonul trecut cu modelele “pe umeri” iar anul acesta se pare că cele care decid nu sunt trendurile, ci miresele însele. La unison, designerii au pus accent pe umeri, fie propunând rochii cu corsete atent accesorizate, fie abordând un stil mai romantic cu rochii fluide care urmează linia corpului.

PENE FLUIDE

Detaliile cu pene delicate de struț transformă orice siluetă într-una cuceritoare. Asigură-ți o apariție glam cu o fustă acoperită integral cu pene. Vei da senzația că plutești pe ringul de dans.

FUNDE

Fundele au cucerit podiumurile iar acest detaliu de o feminitate aparte se regăsește și în colecțiile Vera Sposa. Asigură-ți o ieșire dramatică cu o fundă supradimensionată aplicată pe trenă sau adaugă un plus de structură ținutei, accentuându-ți talia.

Colecția Aire Barcelona se lansează la Vera Sposa cu o ofertă specială: primele 30 de rochii comandate, beneficiază de 10% reducere. Detalii despre întreaga selecție de rochii Vera Sposa, sunt disponibile pe www.vera-sposa.ro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.