Cele mai bune fotografii din lume ajung la București Cele mai bune fotografii din lume ajung la București
30 de fotografii premiate și finaliste la Sony World Photography Awards 2016 vor fi expuse la Teatrul Național București, în perioada 12 – 20... Cele mai bune fotografii din lume ajung la București

30 de fotografii premiate și finaliste la Sony World Photography Awards 2016 vor fi expuse la Teatrul Național București, în perioada 12 – 20 septembrie, în cadrul în cadrul Bucharest Photofest. Printre fotografiile expuse se numără si lucrarea Cristinei Venedict, câștigătoarea premiului național pentru România. Toate fotografiile câștigătoare sunt disponibile la worldphoto.org.

Sony World Photography Awards (SWPA) 2016, cea mai mare competiție de fotografie la nivel mondial, aduce la București o selecție a celor mai bune fotografii premiate în 2016. Acestea vor fi expuse în perioada 12-20 septembrie la Teatrul National București, în cadrul Bucharest Photofest, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de profil din România, organizat de Grupul Filos.

Anul acesta, printre fotografiile expuse se numără și cea a fotografei Cristina Venedict (34 de ani), care a câștigat premiul ”Romania National Award” în cadrul Sony World Photography Awards 2016. Fotografia câștigătoare, ”În profunzime”, este portretul unei tinere actrițe, realizat în studioul Cristinei Venedict. De asemenea, pasionații de fotografie vor putea admira în cadrul expoziției și alte fotografii premiate si finaliste din întreaga lume.

Programul ”National Awards” recunoaște și premiază cea mai bună fotografie realizată de un fotograf local și se desfășoară în 60 de țări din întreaga lume, adresându-se tuturor categoriilor de fotografi.

”Sony World Photography Awards” premiază și recunoaște cele mai bune fotografii contemporane din lume, realizate în ultimul an. SWPA se adresează tuturor categoriilor de fotografi și include patru competiții distincte: Professional; Open; Youth și Student.

În luna iunie a acestui an au început înscrierile pentru Sony World Photography Awards – ediția 2017, organizată de World Photography Organisation și care anul viitor va aniversa cea de-a zecea ediție.

Pe lângă competițiile Professional, Open, Youth și Student Focus, o altă miză este identificarea celui mai bun fotograf din România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.