Uber reduce tarifele în București și devine mai ieftin decât taxiul Uber reduce tarifele în București și devine mai ieftin decât taxiul
Serviciul Uber și-a propus să devină mai accesibil pentru cât mai mulți pasageri și șoferi parteneri din București și pentru a servi cât mai... Uber reduce tarifele în București și devine mai ieftin decât taxiul

Serviciul Uber și-a propus să devină mai accesibil pentru cât mai mulți pasageri și șoferi parteneri din București și pentru a servi cât mai bine orașul. Tocmai de aceea, compania a anunțat reducerea tarifelor începând cu data de 30 august.

Astfel, tarifele uberX și UberSelect s-au ieftinit cu cu 10, respectiv 30%. Noul uberX devine una din cele mai ieftine opțiuni de a te deplasa prin București. ”Acceptăm acum pe platforma Uber mașini în stare bună de până la 15 ani vechime (față de limita anterioară de 10 ani) – măsura vine în contextul în care parcul auto din București are numeroase autoturisme mai vechi de 10 ani în stare excelentă de funcționare care pot fi valorificate acum pe platforma Uber”, spun oficialii Uber într-un comunicat.

Cei care aleg uberX vor călători cu autoturisme precum Dacia Logan, Peugeot 207, Skoda Fabia, Volkswagen Polo sau Renault Clio.

Totodată, UberSelect rămâne un serviciu superior, dar mult mai accesibil și cu o disponibilitate de două ori mai mare ca până acum. Noul UberSelect va avea mașini de până la 10 ani vechime și va include modele precum AudiA3, Citroen C4, Dacia Duster sau Ford Focus.

”Atât pasagerii, cât și șoferii parteneri vor beneficia de noile tarife Uber. Prețurile mai mici înseamnă o cerere mai ridicată,  mai mulți parteneri pe șosea și un timp de așteptare mai mic între curse, ceea ce înseamnă că aceștia vor petrece mai puțin timp așteptând și mai mult timp câștigând venituri suplimentare. Experiența noastră în sute de orașe, de la New York la Paris și Londra, ne arată că scăderea tarifelor Uber înseamnă o creștere semnificativă a cererii și deci venituri mai ridicate pentru partenerii noștri”.

Potrivit oficialilor Uber, la o lună după prima scădere a tarifelor Uber în București (compania a mai redus tarifele în primăvara acestui an pentru a e pregăti pentru sezonul estival), veniturile medii orare ale șoferilor parteneri au crescut cu 12%.

NOILE TARIFE UBER

uberX UberSelect
Tarif vechi Tarif nou Tarif vechi Tarif nou
Tarif de bază 1.45 lei 1.3 lei 2.45 lei 1.65 lei
Tarif / minut 0.26 lei 0.22 lei 0.40 lei 0.28 lei
Tarif / km 1.45 lei 1.3 lei 2.45 lei 1.65 lei
Tarif minim 8 lei 8 lei 10 lei 10 lei
Taxă de anulare 6 lei 6 lei 8 lei 8 lei

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.