Stocul de precomenzi Galaxy Note7, epuizat în România Stocul de precomenzi Galaxy Note7, epuizat în România
Întregul stoc de Galaxy Note7 alocat pentru precomenzi a fost epuizat, la puțin peste o săptămână de la startul precomenzilor din 16 august, anunță... Stocul de precomenzi Galaxy Note7, epuizat în România

Întregul stoc de Galaxy Note7 alocat pentru precomenzi a fost epuizat, la puțin peste o săptămână de la startul precomenzilor din 16 august, anunță Samsug Electronics România.

Înainte de startul precomenzilor, interesul consumatorilor pentru Galaxy Note7 îl depășise deja pe cel pentru Galaxy S7 și S7 edge, în ceea ce privește înregistrarea utilizatorilor pe platformele digitale Samsung, acest fapt având ca rezultat limitarea numărului de dispozitive alocate pe piețele din Europa pentru precomenzi. Limitarea a fost necesară pentru a se asigura livrarea smartphone-ului Galaxy Note7 atunci când acesta va fi disponibil în magazine.

Ca rezultat al numărului fără precedent de precomenzi înregistrate și pentru a respecta angajamentul Samsung de a satisface într-o proporție cât mai mare cererile utilizatorilor, disponibilitatea noilor smartphone-uri în Europa va fi segmentată. Galaxy Note7 va fi disponibil pe piețele din Europa începând cu 2, 9 și 16 septembrie, iar în România, acesta va fi comercializat începând cu 16 septembrie.

„Reacția pozitivă a utilizatorilor la noul Galaxy Note7 este dovada că aceștia își doresc un smartphone cu un design elegant și cu tehnologie avansată, care oferă beneficii reale. S Pen-ul a fost mereu punctul forte al seriei Note, iar acesta a fost îmbunătățit cu noi funcții smart, care permit crearea și împărtășirea de idei mai rapid ca oricând. În același timp, inovații precum funcția de scanare a irisului le oferă utilizatorilor posibilitatea de a își debloca smartphone-ul cu o simplă privire. Așteptăm cu nerăbdare să ne mărim familia de utilizatori Galaxy Note începând cu 16 septembrie,” a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics România.

 • Mocanu Amalia

  21/09/2016 #1 Author

  Buna ziua,

  Am vazut ai scris mai multe articole tinandu-ti la curent cititorii cu ultimele noutati in materie de gadget-uri aparute pe piata. Intrucat echipa noastra a dezvoltat un proiect ce face parte din aceeasi categorie, te invitam sa ne spui parerea ta despre acest nou concept in Romania – ne putem gandi la acesta ca fiind un magazin online cu livrare instant. Este functional de vineri in Mall Vitan.

  Te rog să arunci o privire la noi pe blog (https://gocase.ro/blogs/news/unic-in-europa-am-lansat-primul-magazin-online-cu-livrare-instant#) unde ai mai multe detalii și un video.

  Cu stima,
  Amalia Mocanu

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.