Digi24 incep un nou sezon cu proiecte jurnalistice despre eterna si fascinanta Romanie Digi24 incep un nou sezon cu proiecte jurnalistice despre eterna si fascinanta Romanie
Emisiunile Digi24 reincep de sambata, 27 august, un nou sezon de toamna cu proiecte jurnalistice curajoase despre eterna si fascinanta Romanie a dispretului pentru... Digi24 incep un nou sezon cu proiecte jurnalistice despre eterna si fascinanta Romanie

Emisiunile Digi24 reincep de sambata, 27 august, un nou sezon de toamna cu proiecte jurnalistice curajoase despre eterna si fascinanta Romanie a dispretului pentru valoare, pentru trecut, prezent si viitor. Analiza, ancheta, poveste, dezvoltarea unor subiecte fierbinti, de interes national, proiecte pentru minte si inima.

Sambata, 27 august, in prima editie din noul sezon al emisiunilor Digi24, la Digicult lansam o serie de reportaje despre distrugerea patrimoniului cultural, din ultimii 26 de ani.

DIGICULT lanseaza o campanie prin care le arata romanilor “partea intunecata” a zonei culturale: cum obiective importante ajung in ruina, deliberat, pentru ca interesele financiare “o cer”; cum autoritatile, in loc sa protejeze patrimoniul, il distrug; cum functioneaza piata neagra a artefactelor; cum statuile, care ar trebui sa reprezinte spiritul unui popor, au devenit o marfa ca oricare alta.
Ce afaceri ascunde un domeniu care, la prima vedere, tine de spirit? Cum pot fi impiedicate jaful si distrugerile din arta? Aflam la DIGICULT, din aceasta toamna, in fiecare sambata de la ora 14.30.

In prima editie din noul sezon, la Jurnal pentru copii incepe un serial despre calatoria Mirunei in Basarabia legendara. Miruna, cel mai tanar reporter de la Digi24, se intalneste cu fratii de peste Prut.

Va oferim reportaje in exclusivitate la Cramele Cricova iar Miruna ne arata unde isi tin Vladimir Putin, Angela Merkel sau Klaus Iohannis vinurile la invechit!  Totul, in fiecare sambata si duminica, de la ora 09.30, la Digi24.

In noul sezon de Bonton va spunem povestile marilor arhitecti romani. Personalitati care au cladit Romania moderna si au dat marilor orase un aer occidental. Ion D. Berindey, cel mai prolific arhitect roman, autorul Palatului Culturii din Iasi, Observatorului Astronomic din Bucuresti, Micului Trianon de la Floresti sau al Casei Oamenilor de Stiinta. Ion Mincu, cel care a hotarat ca Romania are nevoie de un stil national in arhitectura si care a creat stilul neo-romanesc.

Petre Antonescu – unul dintre cei mai sofisticati arhitecti din prima jumatate a secolului XX. Grigore Cerchez a fost unul dintre oamenii care au schimbat fata Bucurestiului. Este autorul Scolii de Arhitectura din Bucuresti, al Teatrului Odeon sau Castelului Cantacuzino de la Busteni. Urmareste povestile lor in fiecare duminica, de la 17.30, la Digi24.

Echipa La Volan a participat alaturi de un echipaj romanesc la cel mai exclusivist raliu – Rallye Monte-Carlo Historique. Anul acesta raliul a pastrat formatul original de la inceputul anilor 1900, avand startul in mai multe orase din Europa -Oslo, Glasgow, Copenhaga, Reims, Barcelona. Raliul este integral dedicat masinilor produse intre anii 1955 si 1980 iar cei 600 de km de Probe Speciale se desfasoara in sudul Frantei pe parcursul a cinci zile, iar in ultima seara cele 314 echipaje inscrise in competitie, din peste 20 de tari, vor urca la Col de Turini,faimoasa trecatoare din Alpii francezi. Afla ce rezultat a obtinut echipa Romaniei, sambata, de la 10.30, la Digi24.

Prima editie din noul sezon de Pasaport diplomatic il are ca invitat pe ambasadorul Marii Britanii la Budapesta, Iain Lindsay. Trimisul reginei cunoaste bine Romania. A lucrat in calitate de consilier al Ministerului Afacerilor Externe roman, in perioada in care tara noastra isi dorea statutul de membru al Uniunii Europene si NATO. Ambasadorul Lindsay a facut parte si din echipa ambasadei britanice de la Bucuresti, in calitate de consilier politic, deci numarul doi in ierarhie.

La Pasaport diplomatic, ambasadorul britanic discuta cu Balazs Barabas, sambata de la 22:30, despre  efectul pe care BREXIT il va avea asupra statelor din estul Europei, dar si despre viitoarele relatii pe care Romania le va avea cu Marea Britanie.

Detoxifierea, sanatate sau mit? Detoxifierea, sanatate sau afacere profitabila? Iluzia care poate sa ne coste chiar viata. Toata lumea vrea sa isi „spele pacatele” alimentare cu ajutorul unei cure de 5, 7 sau 10 zile. Exista atat de multe produse menite sa ne scape de toxine incat detoxifierea a devenit o industrie foarte profitabila, care de multe ori nu te stoarce doar de bani, ci si de puteri si sanatate.

Asta daca nu esti informat. Si cei mai multi oameni nu sunt. Informeaza-te corect la Digi24, in fiecare duminica de la 10.30, la Tinerete fara batranete.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.