Wizz Air face angajări la București Wizz Air face angajări la București
Wizz Air a lansat primul film de prezentare care oferă o incursiune în viața însoțitorilor de zbor. Totodată, companie anunță noi sesiuni de recrutare... Wizz Air face angajări la București

Wizz Air a lansat primul film de prezentare care oferă o incursiune în viața însoțitorilor de zbor. Totodată, companie anunță noi sesiuni de recrutare pentru baza din București, ca parte a planului de dezvoltare anunțat pentru anul 2016.

De la primul zbor WIZZ, de la Katowice, în 2004, compania și-a dezvoltat permanent rețeaua și a crescut numărul de pasageri transportați pe rutele sale cu tarife scăzute. Pentru a ține pasul cu creșterea susținută, Wizz Air recrutează constant atât profesioniști cu experiență, cât și persoane talentate și entuziaste pentru echipa sa cu standarde foarte ridicate.

Doar în acest an, WIZZ și-a crescut echipa cu aproape 500 de noi colegi, numărul total de angajați ajungând astfel la mai mult de 2.800. 1.700 dintre aceștia lucrează ca însoțitori de zbor la 25 de baze din Europa Centrală și de Est și oferă servicii de excepție la bord pentru pasageri.

Pentru a demonstra angajamentul de a promova profesia de însoțitor de zbor, WIZZ a lansat primul film de prezentare pentru recrutare, care oferă detalii despre responsabilitățile și modul de viață al echipajului de cabină, precum și detalii despre procesul de selecție pentru această poziție și cursurile de pregătire ale însoțitorilor de cabină. Filmul include mai mulți membri ai echipei WIZZ, care sunt deja îndrăgiți și apreciați de mulți pasageri WIZZ, și este disponibil pe canalul de YouTube WIZZ: youtu.be/bzUh1ntcEQM. Locurile libere și oportunitățile de a deveni parte a echipei profesioniste și tinere WIZZ sunt disponibile pe wizzair.com/en-GB/career/cabin_crew sau la unul dintre evenimentele de recrutare frecvent organizate de WIZZ.

Participanții la sesiunea de recrutări vor trebui să vină cu un CV în limba engleză, referințe și două poze (plan amplu și tip pașaport) și trebuie să-și rezerver suficient timp deoarece interviurile se pot desfășura pe parcursul mai multor ore. Pentru a putea deveni membri ai echipajelor Wizz Air, aplicanții trebuie să îndeplinească o serie de condiții: vârsta peste 18 ani, să dețină un pașaport valid, diplomă de bacalaureat, să fie fluenți în engleză atât în scris, cât și vorbit, să știe să înoate, să fie mai înalte de 1,65m (pentru persoanele de sex feminin) sau 1,75m (masculin), să aibă experiență în relația cu clienții, dar și să poată ajunge la aeroport în maximum o oră.

Abilitățile excelente de comunicare, flexibilitatea pentru programul în schimburi și plăcerea de a lucra în echipă sunt avantaje clare pentru a fi recrutat. Pentru detalii complete accesați wizzair.com/en-GB/career/cabin_crew.

URMĂTOARELE ZILE DE RECRUTARE WIZZ AIR

Data Oraș Hotel
30 aug 2016 București Angelo by Vienna House București, 283 Calea Bucurestilor,  075100 Otopeni
20 sept 2016

Diederik Pen, Chief Operations Officer Wizz Air a declarat: “La WIZZ credem că oamenii fac diferența. De aceea, suntem foarte mândri că avem echipaje de cabină de excepție, care nu sunt doar profesioniști foarte bine pregătiți și experți în siguranță, dar sunt și membrii unei echipe excepționale, iar cu toții împărtășesc pasiunea pentru aviație. Pentru a le recunoaște performanța, le oferim tuturor salarii competitive, iar celor mai buni și numeroase oportunități interne de carieră. Datorită extinderii constante a rețelei de zboruri cu tarife scăzute, suntem în permanentă căutare pentru a descoperi noi talente care vor să-și înceapă sau să-și continue o carieră la WIZZ și să descopere lumea noastră cu multe oportunități.”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.