Connect Box de la UPC are 100.000 de utilizatori la 10 luni de la lansare Connect Box de la UPC are 100.000 de utilizatori la 10 luni de la lansare
100.000 de români au achiziționat Connect Box, echipamentul wireless de ultimă generaţie care însoțește serviciul de internet din portofoliul UPC, în primele zece luni... Connect Box de la UPC are 100.000 de utilizatori la 10 luni de la lansare

100.000 de români au achiziționat Connect Box, echipamentul wireless de ultimă generaţie care însoțește serviciul de internet din portofoliul UPC, în primele zece luni de la lansare. Dispozitivul le asigură utilizatorilor o viteză de internet prin Wi-Fi de până la 500 Mbps, stabilitate a conexiunii, acoperire în orice colț al casei şi este oferit gratuit clienţilor de internet UPC.

Tot mai mulţi abonaţi UPC – aproape 80% – aleg să utilizeze internetul Wi-Fi, iar prin cel mai nou standard de conectare wireless, aceştia au asigurat accesul la cele mai mari viteze de internet.

Prin investiţiile continue în produsele de internet, astăzi, UPC le oferă clienţilor cea mai mare viteză de download prin internet Wi-Fi din România, conform celor mai recente statistici publicate pe platforma netograf.ro pentru 2016.

Connect Box_UPC

Nevoia de mobilitate a românilor este în continuă creştere, mai ales în rândul tinerilor. Conform unui studiu de piață realizat de UPC*, în medie, un utilizator deține 3,6 echipamente prin care accesează internetul acasă, iar în intervalele orare obișnuite de utilizare sunt conectate simultan la internet aproximativ 2,4 persoane într-o locuință.

UPC adresează aceste nevoi cu echipamentul Connect Box, ales de 100.000 de români, oferindu-le cea mai bună experienţă Wi-Fi din România (conform ofertei publice a principalilor furnizori de internet), oriunde în casă, indiferent de numărul de dispozitive. Rata de adopţie a noului modem a fost foarte rapidă, două treimi din clienţii care au ales Connect Box provenind dintre clienţii de internet UPC deja existenţi.

Pe segmentul business, peste 2.000 de companii au achiziționat servicii internet de la UPC cu modemul Connect Box inclus.

—————————————————————————-

Studiul a fost realizat în perioada iulie-august 2015, pe un eșantion reprezentativ de utilizatori de internet, din mediul urban

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.