Americanii de la FOREVER 21 își deschid magazinul din ParkLake pe 3 septembrie Americanii de la FOREVER 21 își deschid magazinul din ParkLake pe 3 septembrie
Așteptarea a luat sfârșit! În curând, românii care iubesc moda vor avea ocazia de a experimenta pentru prima dată conceptul revoluționar al magazinelor Forever... Americanii de la FOREVER 21 își deschid magazinul din ParkLake pe 3 septembrie

Așteptarea a luat sfârșit! În curând, românii care iubesc moda vor avea ocazia de a experimenta pentru prima dată conceptul revoluționar al magazinelor Forever 21. Brandul de fashion își va deschide primul magazin din București în noul centru comercial ParkLake. Deschiderea va avea loc pe data de 3 Septembrie, la ora 10 dimineața, la parterul mall-ului ParkLake.

Deschiderea, anunțată de brand, va fi un eveniment plin de muzică, modă, cadouri și surprize captivante! Însă cea mai mare surpriză le este rezervată primilor 300 de clienți care vor primi vouchere cadou în valoare de 50 de lei la evenimentul de deschidere.

Direct de pe catwalk în magazine, Forever 21 va lansa în luna septembrie, în București, colecția sa luxuriantă și inspirată de street style-ul însoritului oraș Los Angeles. De la boem, la clasic si feminin, fiecare fashion addict își poate găsi un stil personalizat.

Noul magazin va oferi o gamă largă de produse dispuse în aproape 1.600 de metri pătrați de spațiu de retail. Formula câștigătoare a brandului implică o ofertă deosebit de variată de produse fresh, în pas cu moda, la prețuri accesibile.

forever 21 bucuresti

Forever 21, Inc., cu sediul în Los Angeles, California, este un retailer de modă care cuprinde articole de îmbrăcăminte și accesorii pentru femei, bărbați, fiind cunoscut pentru oferirea celor mai în vogă trend-uri la prețuri accesibile pentru consumatori. Acest model presupune menținerea unei noutăți continue în magazinele Forever 21, prin aducerea de produse captivante în fiecare zi.

Fondat în 1984, Forever 21 operează mai mult de 800 de magazine, fiind prezent în 50 de țări, în cadrul retailerilor din Statele Unite, Canada, China, Franța, Germania, Hong Kong, India, Israel, Japonia, Korea, America Latină, Mexic, Filipine și Regatul Unit.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.