Fashion Trends: noutăți în colecţia pre-toamnă 2016 de la PANDORA Fashion Trends: noutăți în colecţia pre-toamnă 2016 de la PANDORA
În Colecţia Pre-Toamnă 2016 de la PANDORA, prietenia este sugerată de inimi loiale, iubitoare care bat etern. În acest sezon, bijuteriile reflectă legătura prieteniei... Fashion Trends: noutăți în colecţia pre-toamnă 2016 de la PANDORA

În Colecţia Pre-Toamnă 2016 de la PANDORA, prietenia este sugerată de inimi loiale, iubitoare care bat etern.

În acest sezon, bijuteriile reflectă legătura prieteniei și onorează stelele călăuzitoare inspiraționale cu simboluri strălucitoare ale aprecierii, afecțiunii și ale unicității ce transformă stilul propriu într-un stil cu adevărat personal.

ÎNTOTDEAUNA ALĂTURI. Un pandantiv nu este doar un pandantiv; reprezintă un simbol extraordinar al prieteniei. Inimi din argint 925 și email roz, gravate cu Best Friends (Cele mai bune prietene) și Always There (Întotdeauna alături) pot fi purtate pe colier sau brățară sau împărțit cu cea mai bună prietenă.

TRIBUT PENTRU CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ. Talismanul dublu cu inimi strălucitoare și gravură BFF (Best Friends ForeverCele mai bune prietene pentru totdeauna) este o dovadă a devotamentului, pentru ca cele mai bune prietene să împartă cele două inimi și să poarte astfel același simbol al prieteniei.

Talismanul este stilizat cu bijuterii infinit sclipitoare pentru a evidenția simbolistica prieteniei pentru totdeauna.

STIL SIMBOLIC. Codul simbolic al prieteniei este pus în valoare de zirconiul cubic roz strălucitor din talismanul Iubire & Prietenie, stilizat cu minunatele clipsuri Inimă Infinită și pandantivul Prietene pentru totdeauna, din argint 925 și zirconiu cubic.

STELE STRĂLUCITOARE. Constelațiile prieteniei unice emană o strălucire aparte pe brățările PANDORA. Semnele Zodiacale de inspirație vintage cu ilustrații stilizate, gravuri și un cer înstelat reprezintă simbolul confidentelor îndrăgite și al personalității acestora.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.