UniCredit Bank, (din nou) partener al festivalului Summer Well UniCredit Bank, (din nou) partener al festivalului Summer Well
UniCredit Bank este partener, pentru al treilea an consecutiv, al festivalului Summer Well, care va avea loc pe 13 și 14 august, pe Domeniul... UniCredit Bank, (din nou) partener al festivalului Summer Well

UniCredit Bank este partener, pentru al treilea an consecutiv, al festivalului Summer Well, care va avea loc pe 13 și 14 august, pe Domeniul Știrbey din Buftea. Pentru participanţii la festival, banca a pregătit numeroase surprize plăcute, menite să le transforme acestora experiența în distracție fără griji.

”De 6 ani, dacă e august e Summer Well. Și dacă e Summer Well, e muzică bună, sunt oameni frumoși, o super atmosferă și două zile pline de fun. Noi la UniCredit suntem music addicts și știm foarte bine că la festival ca să fie bine trebuie să fie ușor. Asa că anul acesta ne-am hotărât să facem viața cât mai ușoară tuturor celor care vin la Summer Well. 

In plus, pentru că ne place să susținem tineri artiști din România și pentru ediția aceasta colaborăm cu Ghica Popa, un grafic designer de renume internațional. Roboții creați special pentru UniCredit la Summer Well 2016, sunt și foarte Ghica, și foarte UniCredit și foarte festival. Împrietenește-te cu ei pe Facebook sau la festival și hai să te distrezi împreună cu ei și cu noi,” a declarat Anca Nuță, Identity & Communication Director în cadrul UniCredit Bank.

Astfel, cu sprijinul UniCredit Bank, linia de autobuze a RATB care asigură transportul către festival şi retur a fost extinsă. Punctul de plecare al autobuzelor este în apropiere de Piaţa Victoriei (staţia Muzeul Ţăranului Român) iar intervalul orar în care acestea circulă este, în fiecare dintre cele două zile de festival, 14:30-21:30.

Autobuzele pleacă spre festival la fiecare 15 minute şi nu fac opriri pe traseul Bucureşti – Buftea, costul unei călătorii fiind de 7 lei (care se plătesc utilizând utilizând portofelul electronic emis de către RATB). Pentru călătoria de retur, staţia este amenajată lângă Domeniul Ştirbey, autobuzele circulând după terminarea concertelor şi până la ora 03:30.

Surprizele plăcute pregătite de către UniCredit Bank aşteaptă participanţii chiar de la primii paşi la festival: la intrarea pe domeniul Știrbey, banca a pregătit o garderobă unde, fără niciun cost suplimentar, pot fi depozitate obiectele personale în siguranţă.

În acelaşi timp, cu ajutorul UniCredit Bank şi Visa, de anul acesta la Summer Well a fost introdusă plata cu cardul. Cardul Festipay poate fi ridicat de la casele special amenajate la intrarea pe domeniul Știrbey, poate fi încărcat cu orice sumă (la finalul festivalului banii rămași fiind returnaţi) şi utilizat pentru a achita toate tipurile de cumpărături pe perioada festivalului (mâncare, băuturi, acces la diferite puncte de interes etc.).

Încărcarea cardului şi utilizarea cardului Festipay pot aduce participanţilor premii, în cadrul unui concurs organizat de către UniCredit Bank şi Visa. Pentru 100 de lei încărcaţi pe cardul Festipay cu ajutorul oricărui card Visa, participanţii la festival primesc pe loc un portofel semnat de artistul grafic Ghica Popa, iar pentru fiecare achiziţie pot intra automat în tragerea la sorți pentru un premiu de 1.000 de euro.

În plus, în limita stocului disponibil, persoanele care folosesc cardul Festipay primesc, la alegere, unul dintre cele 100 de tricouri sau unul dintre cele 1.000 de vouchere pentru acces la Miracoco. Regulamentul oficial al concursului este disponibil pe: www.facebook.com/SummerWellFestivalOfficial.

Şi, pentru ca experienţa festivalului să dureze dincolo de cele două zile ale evenimentului, UniCredit oferă participanţilor posibilitatea de a-şi tipări pozele făcute cu roboţii creaţi de Ghica Popa sau oriunde în festival. Pentru aceasta, doritorii trebuie doar să publice imaginea respectivă pe Instagram însoţită de hashtagul #cuUniCrediteusor, şi să meargă apoi la cornerul UniCredit pentru a-şi tipări poza pe loc.

Festivalul SummerWell de șase ani este mai mult decât o serie de concerte, este ,,un festival ca o vacanță”.  Toate informațiile utile despre festival pot fi găsite în aplicația Summer Well, un ghid complet, ce se poate descărca gratuit din App Store, Google Play sau Windows Store.

Aplicația se va actualiza cu elemente noi înainte de festival și va conține informații legate de brățările de acces, plata la festival, transport, harta festivalului, precum și lista detaliată a tuturor activităților. Zece trupe vor concerta pe scena Summer Well 2016: The Chemical Brothers, Hurts, Years & Years, The Neighbourhood, Crystal Fighters, Milky Chance, Børns, Blossoms, Sundara Karma și Haelos. Porțile festivalului se vor deschide la ora 15:00 în ambele zile.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.