Prima imagine de la filmările Supraviețuitorul Prima imagine de la filmările Supraviețuitorul
Imagineaza-ti ca ajungi pe o insula pustie din Filipine, unde te asteapta o plaja cu nisip fin, apa calda, corali superbi cu pestisori colorati... Prima imagine de la filmările Supraviețuitorul

Imagineaza-ti ca ajungi pe o insula pustie din Filipine, unde te asteapta o plaja cu nisip fin, apa calda, corali superbi cu pestisori colorati si soarele te imbie la bronzul perfect. Te simti ca intr-o poveste, ca intr-un vis din care nu vrei sa te trezesti niciodata. Pare a fi concediul perfect!

In Supravietuitorul, insa, aceasta insula pustie e departe de a fi un concediu, iar peisajul feeric se transforma, intr-o secunda, intr-un cosmar.

Nisipul fin iti arde talpile, apa calda si sarata de mare iti este si „apa de la dus”, coralii ascund specii mortale de serpi sau pesti, iar soarele este mult prea inabusitor, nu poti respira si nu ai unde sa te ascunzi de el.

Tu cat crezi ca ai putea rezista? Crezi ca ai ce trebuie sa poti trai impreuna cu 17 straini, in conditiile de mai sus? Ai putea sa iti faci aliante?

Ai avea persoane de incredere, ai putea numi pe cineva „prieten? Ai fi cel care ia deciziile sau cel care urmeaza hotararile celor din jur?

In aceasta toamna, vei descoperi la Supravietuitorul cum s-au adaptat cei 18 concurenti celor mai complicate conditii pe care le-au intalnit vreodata!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.