Cum să pleci gratis în Santorini… Cum să pleci gratis în Santorini…
FashionUP, magazinul online de îmbrăcăminte și accesorii, lansează campania „Fă-ți bagajul! Pleci gratis în Santorini“, pentru a face o surpriză clienților care se pregătesc... Cum să pleci gratis în Santorini…

FashionUP, magazinul online de îmbrăcăminte și accesorii, lansează campania „Fă-ți bagajul! Pleci gratis în Santorini“, pentru a face o surpriză clienților care se pregătesc de concediu. Astfel, în perioada următoare, cei care comandă de pe site-ul FashionUP vouchere de reducere vor fi înscriși automat la o tombolă. Premiul pe care îl pot câștiga este o excursie în insula grecească Santorini, oferită de agenția Terra Tourism, partenerul FashionUP pentru această campanie.

Campania se desfășoară în perioada 4 – 18 august, iar regulamentul poate fi consultat pe site-ul FashionUP. Pentru a intra în competiție, clienții trebuie să comande, gratuit, între unul și șase vouchere de reducere, care se găsesc pe site sub forma unor icon-uri care ilustrează accesorii de vacanță.

Acestea oferă reduceri între 15% și 20% și sunt valabile timp de o lună din momentul în care sunt comandate. Ele pot fi folosite pentru orice produs de pe site, reducerea urmând să se aplice la întreaga comandă plasată. Cei care vor să aibă reducere la mai multe comenzi pot comanda, în cadrul acestei campanii, mai multe vouchere de reducere, pe care le vor avea astfel la dispoziție.

„Accesoriile de vacanță” pot fi comandate online urmând toți pașii unei comenzi obișnuite, care trebuie finalizată. Diferența este însă că de data aceasta clientul nu va plăti nimic, doar va obține această reducere.

Toți cei care vor comanda cel puțin un voucher vor fi înscriși automat la tombolă. Câștigătorul va fi anunțat pe 19 august, la ora 12.00.

 Excursia este valabilă pentru două persoane și va fi planificată pentru sfârșitul lunii august sau începutul lunii septembrie. Câștigătorul și însoțitorul său vor fi cazați la un hotel de trei stele situat aproape de plajă. Pachetul turistic oferit de agenția Terra Tourism, în parteneriat cu FashionUP, include zbor direct București – Santorini și retur, taxele de aeroport, cazarea pentru șapte nopți cu mic dejun, asistență turistică și asigurare medicală și storno indiferent de vârstă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.