Beauty trends: Cum să ai unghii sănătoase și puternice Beauty trends: Cum să ai unghii sănătoase și puternice
Cat de importante sunt unghiile pentru tine? Sau mai exact felul in care arata acestea? Te ingrijesti de sanatatea lor? De stralucirea lor? Pai,... Beauty trends: Cum să ai unghii sănătoase și puternice

Cat de importante sunt unghiile pentru tine? Sau mai exact felul in care arata acestea? Te ingrijesti de sanatatea lor? De stralucirea lor? Pai, noi speram ca da.

Daca vrei unghii sanatoase si puternice, atunci uite cateva detalii de care sa tii cont.  Cel putin, asa te sfatuieste Jessica Vartoughian, “Prima Doamna” a unghiilor.

„Aplica mereu un strat de lac incolor sau o baza speciala pentru unghii ca le asiguri protectia. Si alegerea acestuia depinde de starea in care se afla unghiile tale. Daca ai pete albe pe suprafata unghiilor, atunci opteaza pentru Rejuvenation, daca ai unghii crapate, fara luciu, care nu se regenereaza, atunci mergi pe Restoration. Unghiile fragile au nevoie de Critical Care.”

Pasul urmator? Fii cu bagare de seama la cuticule! „Nu le taia! Impinge-le cu un betisor din lemn de portocal ca sa nu iti ranesti patul unghial. Si trateaza-le cu ulei de cuticule – Phenomen Oil.  La fel de bun este si emolientul pentru cuticule – Nourish”, explica Jessica.

Urmeaza acest ritual timp de o luna de zile si vei vedea schimbarile. Unghiile tale iti vor fi recunoscatoare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.