Proprietarul farmaciilor Sensiblu lansează un call-center pentru pacienți Proprietarul farmaciilor Sensiblu lansează un call-center pentru pacienți
Începând cu luna iunie, pacienții din România aflați în căutarea unor produse farmaceutice cu disponibilitate redusă pot apela gratuit call-center-ul PharmAssist pentru a putea... Proprietarul farmaciilor Sensiblu lansează un call-center pentru pacienți

Începând cu luna iunie, pacienții din România aflați în căutarea unor produse farmaceutice cu disponibilitate redusă pot apela gratuit call-center-ul PharmAssist pentru a putea intra în posesia medicamentelor căutate.

PharmAssist este un serviciu dezvoltat special pentru pacienți de către Grupul A&D Pharma, acesta putând fi apelat gratuit, de luni până vineri, din orice rețea de telefonie, la numărul verde 0800 500 800, în intervalul orar 08:00 – 18:00.

Pacienții pot afla informații despre produse și pot solicita rezervarea acestora într-o farmacie de proximitate afiliată programului PharmAssist. În cazul în care medicamentele solicitate nu sunt disponibile, echipa PharmAssist comandă produsele direct de la furnizori și le rezervă timp de 48 h în farmacia afiliată aleasă de pacient, acesta alegând să le achiziționeze în funcție de programul propriu. Totodată, prin relația strânsă cu reprezentanții companiilor farmaceutice, echipa PharmAssist poate oferi informații despre orice produs de care pacienții au nevoie.

„Am pregătit o echipă de profesioniști cu experiență atât în domeniul farmaceutic, cât și în comunicarea cu clienții, punând la dispoziție toate resursele Grupului A&D Pharma, care verifică în timp real disponibilitatea anumitor medicamente și care rezervă produsul solicitat de către pacienți în cea mai apropiată farmacie afiliată programului PharmAssist. Astfel, pacienții câștigă timp și se simt mult mai confortabil știind că au acces rapid la tratamentul prescris. Prin PharmAssist, tratamentul necesar se află la un apel distanță”, declară Robert POPESCU, CEO A&D Pharma.

A&D Pharma este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din România, derulând activități integrate de import, distribuție și retail pentru produse farmaceutice. Din Grupul A&D Pharma fac parte Mediplus Exim – liderul pieței de distribuție farmaceutică din România, lanțul de farmacii Sensiblu – unul dintre cele mai cunoscute și mai apreciate branduri românești din segmentul farmaceutic, lanțul de farmacii Punkt – cu adresabilitate către pacienții cu venituri mici și medii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.