Ruby va prezenta ce Vorbește lumea, alături de Cove! Ruby va prezenta ce Vorbește lumea, alături de Cove!
După lansarea celui mai nou single, Condimente, Ruby a acceptat provocarea lui Cove de a-i fi alături, începând de luni, în platoul Vorbește lumea,... Ruby va prezenta ce Vorbește lumea, alături de Cove!

După lansarea celui mai nou single, Condimente, Ruby a acceptat provocarea lui Cove de a-i fi alături, începând de luni, în platoul Vorbește lumea, pentru a prezenta și analiza cele mai importante subiecte din lumea mondenă și nu numai.

„Sunt entuziasmată și emoționată în același timp. Sper să mă bâlbâi cât mai puțin, să ne distrăm, să avem o săptămână bună în care să râdem mult și să aud multe povești frumoase!”, a declarat Ruby.

În ediția de luni, 27 iunie, Marina Voica își deschide porțile casei de la Breaza special pentru echipa Vorbește lumea. Marina și-a creat un colț de paradis, pe care îl va împărtăși live cu telespectatorii. Roxana Ionescu ne introduce în stilul ei de viața sănătos și ne-a invitat la o sesiune de cumpărături în piață, pentru a ne arăta cum își alege produsele pe care le cumpără, oferind sfaturi utile despre cum e bine să consumăm anumite alimente.

Telespectatorii sunt invitați, de luni până vineri, de la 11:30 la 13:00 și de la 14:00 la 15:00, alături de Cove și invitații săi speciali, pentru a afla despre ce Vorbește lumea, numai la Pro TV.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.