Pro TV pornește în căutarea viitorului MasterChef al României! Pro TV pornește în căutarea viitorului MasterChef al României!
La începutul lunii iulie, caravana MasterChef pornește în România. Echipa de producție a celui mai intens cooking show începe căutarea noului MasterChef! Încă de... Pro TV pornește în căutarea viitorului MasterChef al României!

La începutul lunii iulie, caravana MasterChef pornește în România. Echipa de producție a celui mai intens cooking show începe căutarea noului MasterChef!

Încă de la primul sezon, MasterChef a fascinat milioane de români cu probe și reţete spectaculoase, concurenți determinați, invitați și probe speciale, dar și prin autenticitatea spectacolului culinar.

Toți cei care au abilități culinare, îndemânarea de a pregăti un preparat spectaculos sau cei pentru care bucătăria nu mai are secrete, sunt așteptați la preselecțiile MasterChef din Iași, care vor avea loc sâmbătă, 2 iulie, începând cu ora 09:00, la Hotel Unirea!

Gustul preselecțiilor MasterChef va cuprinde Clujul, pe 9 iulie! Sâmbătă, 9 iulie, toți cei pasionați de gătit sunt așteptați la hotel Golden Tulip Ana Dome cu un preparat care le poate asigura un loc în competiția MasterChef!

După Cluj, vine rândul Banatului! Pentru cei din Timișoara și împrejurimi, caravana MasterChef se oprește la Hotel Continental, pe data de 16 iulie. Pretendenții la un loc în cel mai urmărit cooking show din România vor avea șansa unică de a-și modifica parcursul culinar: de la hobby, la desăvârșire și excelență gastronomică.

Caravana se va opri în București, pe 29 și 30 iulie, la Hotel Ibis Gara de Nord, unde toți cei pentru care bucătăria reprezintă pasiune, un stil de viață sau pur și simplu o necesitate, vor avea șansa de a-și prezenta preparatele și a demonstra că merită un șorț MasterChef!

 Înscrierile pentru preselecții continuă pe pe site-ul masterchef.protv.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.