Parra for Cuva, Zwette și Stefan Biniak, la Music Fest în Băneasa Shopping City Parra for Cuva, Zwette și Stefan Biniak, la Music Fest în Băneasa Shopping City
Simte ritmul verii la Music Fest în Băneasa Shopping City într-un adevărat festival, de 3 zile! Bucură-te! Dansează și distrează-te alături de cei mai... Parra for Cuva, Zwette și Stefan Biniak, la Music Fest în Băneasa Shopping City

Simte ritmul verii la Music Fest în Băneasa Shopping City într-un adevărat festival, de 3 zile! Bucură-te! Dansează și distrează-te alături de cei mai in vogă DJ ai momentului între 24-26 iunie, în intervalul orar 18:00-00:00.

Concertele vor avea loc în piațeta Băneasa Shopping City care a fost reamenajata de curând, devenind cea mai cool destinaţie a verii!

Nume precum Zwette, Session Victim, Parra for Cuva, Manuel Riwa, Nopame, și Stefan Biniak vor fi acolo pentru o atmosfera incendiara! Tu doar vino pregătit de distracție! Intrarea este liberă.

Hai în Băneasa Shopping City să ne bucurăm împreună de vară! Este timpul pentru prieteni, distracție și muzica cool! Este Summer Fest!

Destinația ta favorită de shopping, cocktailuri răcoritoare, artiști internaționali în 3 seri consecutive anunta un weekend de neuitat.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.