Brandul de prăjituri japoneze Motiko s-a lansat în AFI Palace Cotroceni Brandul de prăjituri japoneze Motiko s-a lansat în AFI Palace Cotroceni
AFI Palace Cotroceni aduce clienților noutăți culinare și își diversifică oferta prin lansarea Motiko, un brand de prăjituri de lux cu specific japonez, preparate... Brandul de prăjituri japoneze Motiko s-a lansat în AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni aduce clienților noutăți culinare și își diversifică oferta prin lansarea Motiko, un brand de prăjituri de lux cu specific japonez, preparate din ingrediente tradiționale, pentru o experiență culinară inedită.  

Motiko aduce pe piața din România prăjiturelele Moti, preparate din ingrediente naturale, cu o textură fină, ce pot satisface și cele mai pretențioase gusturi. Prăjiturelele conțin o crustă din amidon din orez și făină de orez, care învelește miezul cremos, preparat cu înghețată, frișcă și cremă.

„Românii sunt din ce în ce mai dornici să descopere gusturi și arome noi, de aceea ne dorim să le oferim o experiență culinară completă printr-o ofertă cât mai diversificată în centrul nostru comercial. Ne dorim ca ieșirile în mall să devină experiențe frumoase pentru toți cei care ne vizitează zi de zi, iar odată cu deschiderea insulei Motiko îi invităm pe aceștia să descopere Japonia, prin intermediul deosebitelor prăjituri Moti.” a declarat Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

Clienții centrului comercial vor putea selecta dintr-o diversitate de arome, printre care măr și prună, banană și ciocolată, strugure Kioho, ceai matcha, fistic, mango și nu numai.

Desertul Moti reprezintă o alternativă potrivită și pentru copii sau cei mai atenți la alimentația lor, deoarece are un număr redus de calorii și o compoziție 100% vegetală.

Artizanii prăjiturilor recomandă ca acestea să fie consumate la 15 minute de la decongelare, pentru a simți în totalitate proprietățile gustului.

Insula Motiko este situată la parterul centrului comercial, în proximitatea patinoarului Cotroceni on Ice.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.