Vacanța mare începe la Sun Plaza, alături de Motanul Încălțat Vacanța mare începe la Sun Plaza, alături de Motanul Încălțat
Sâmbătă, 25 iunie, în prima zi de vacanță a copiilor, cei mici și părinții lor sunt așteptați la Sun Plaza, începând cu ora 11.00,... Vacanța mare începe la Sun Plaza, alături de Motanul Încălțat

Sâmbătă, 25 iunie, în prima zi de vacanță a copiilor, cei mici și părinții lor sunt așteptați la Sun Plaza, începând cu ora 11.00, pentru două ore de distracție în lumea poveștilor. Programul artistic se va desfășura la etajul 1, în zona restaurantelor și îl are ca personaj principal pe Motanul Încălțat, din povestea cu același nume.

Programul este deschis tuturor copiilor și părinților care își doresc să înceapă vacanța de vară cu o călătorie prin lumea uneia dintre cele mai îndrăgite povești pentru copii – ”Motanul Încălțat”, alături de alte personaje precum: dragonul Sunny și zâna Bibi.

Evenimentul începe cu o oră de distracție (11:00 – 12:00) alături de dragonul Sunny, zâna Bibi și micuții spadasini ai Clubului Sportiv Stesial – care vor face o demonstrație de scrimă și dans pentru copiii participanți. Acest moment este urmat de piesa de teatru ”Motanul Încălțat”, cu actorii trupei Atelierul Magdei, în intervalul 12:00 – 13:00.

Echipat cu glume multe și vorbe de duh, dar și cu o pereche de cizme nou nouțe, personajul nostru pleacă într-o călătorie amuzantă spre castelul Căpcăunului, încurajat de zână și dragon.

Participanții la acest eveniment se vor bucura și de alte surprize de poveste oferite de simpaticele personaje care îi vor însoți în călătoria lor prin poveste.

Vă așteptăm la Sun Plaza, sâmbătă, 25 iunie, începând cu ora 11:00!

Mai multe detalii pe http://www.sun-plaza.ro/event/aventuri-cu-dragonul-sunny-motanul-incaltat/ şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.