Dell Be/Future Ready/’16 a prezentat cele mai noi soluţii IT pentru clienţii comerciali Dell Be/Future Ready/’16 a prezentat cele mai noi soluţii IT pentru clienţii comerciali
Dell a prezentat, astăzi, cele mai noi produse şi soluţii în cadrul turului anual Dell Be/ Future Ready /’16. Evenimentul reunește profesionişti din IT, cu... Dell Be/Future Ready/’16 a prezentat cele mai noi soluţii IT pentru clienţii comerciali

Dell a prezentat, astăzi, cele mai noi produse şi soluţii în cadrul turului anual Dell Be/ Future Ready /’16. Evenimentul reunește profesionişti din IT, cu scopul de a-i ajuta să abordeze aspecte extrem de importante din cadrul industriei și să gestioneze cât mai eficient ecosistemul IT în continuă transformare.   

Dell Be/ Future Ready /’16 are ca temă “Get Future Ready!”, axată pe transformarea digitală. Efectele acestei tendinţe influențează modul în care oamenii învaţă, interacţionează, achiziţionează bunuri şi servicii şi trăiesc, precum şi modul în care organizaţiile furnizează produse şi servicii clienţilor lor. Dell se concentrează explicit pe zona “modului în care” se petrece transformarea digitală.

Conform unui Studiu IDC, sponsorizat de Dell***, 52% dintre cei chestionați cred că angajaţii care lucrează de acasă sunt la fel de productivi sau chiar mai productivi decât la birou, iar 50% dintre angajaţi îşi verifică mesajele e-mail de serviciu sau acceptă convorbiri telefonice de serviciu și după încheierea programului. Conform studiului IDC, există patru aspecte pe care organizaţiile pregătite pentru viitor au toate şansele să le facă:

         – sunt cu 86% mai înclinate să dispună de instrumente integrate de măsurare a ratelor de utilizare

            – sunt cu 43% mai înclinate să integreze instrumente, precum cloud, BDA şi convergenţa

               infrastructurii

            – sunt cu 43% mai înclinate să dispună de transformări tehnologice gestionate eficient

            – sunt cu 48% mai înclinate să furnizeze o viziune cuprinzătoare asupra serviciilor IT.

“Dell continuă transpunerea în faptă a strategiei sale pe termen lung şi se concentrează pe furnizarea celor mai bune soluţii clienţilor. Suntem mai bine poziţionaţi pentru a modela forţele generate de cloud, big data, mobilitate şi securitate, forţe care schimbă felul în care trăiesc oamenii, felul în care operează afacerile şi felul în care funcţionează întreaga lume, la fel cum am procedat cu mai bine de 30 de ani în urmă, când am ajutat la revoluţionarea forţei PC-ului”

Anja Monrad – Executive Director & General Manager, CEE, Dell, EMEA Emerging Markets

În cadrul celor patru zone de expoziţie – Enterprise, Big Data, Soluţii client şi Securitate – ale evenimentului Dell Be/ Future Ready /’16 – vizitatorii pot vedea şi testa noile modele de laptopuri, desktopuri şi monitoare Dell şi pot afla mai multe despre noile servere, staţii de lucru şi sisteme de stocare de date.

Dell Be/ Future Ready /’16 este un roadshow de o zi, care acoperă 17 țări din regiunea EMEA și include sesiuni de informări și de break-out, precum şi o expoziţie în cadrul căreia compania Dell este prezentă alături de partenerii săi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.