Copos investește 20 mil. euro în modernizarea și extinderea Athénée Palace Hilton Copos investește 20 mil. euro în modernizarea și extinderea Athénée Palace Hilton
Ana Hotels, un business controlat de familia Copos, pregătește o nouă serie de investiții de mare anvergură, estimată a se ridica la circa 20... Copos investește 20 mil. euro în modernizarea și extinderea Athénée Palace Hilton

Ana Hotels, un business controlat de familia Copos, pregătește o nouă serie de investiții de mare anvergură, estimată a se ridica la circa 20 milioane de euro.

Compania și-a propus renovarea completă a camerelor Athénée Palace Hilton, un proces ce se va derula pe o perioadă de 3 ani începând  cu anul 2017, dar și construirea unui corp nou de hotel cu aproximativ 70 de camere în spatele actualului Athénée Palace Hilton, precum și a unei săli de conferințe cu o suprafață de 900 metri pătrați.

Cele doua proiecte vizează consolidarea renumelui Athénée Palace Hilton, o proprietate emblematică a Bucureștiului ultimului secol dar și a prezenței companiei ANA Hotels pe piața bucureșteană de ospitalitate.

Aceste investiții vor fi susținute de acționarul majoritar al companiei din fondurile și dividendele rezultate în urma vânzării recente a companiei producătoare de motoare electrice de la Pitești ANA IMEP către grupul nipon Nidec.

ANA Hotels a trecut, anul trecut, printr-un proces de reorganizare intra-grup și, în paralel, a investit aproximativ 4 milioane de Eero în două dintre proprietățile aflate în portofoliul său: hotelul Crowne Plaza din București și Ana Hotels Sport din Poiana Brașov. Investițiile continuă și în 2016 la Crowne Plaza Bucharest, unde la finalul anului se va inaugura un Boutique Spa cu un concept inedit, cuprinzând multe elemente de noutate pentru peisajul centrelor wellness din București, iar la începutul anului viitor se va extinde și renova centrul de conferințe.

ANA Hotels este cea mai mare companie de ospitalitate din România după cifra de afaceri, cu șapte proprietăți în București, Poiana Brașov, Eforie Nord. Compania, fondată de George Copos în 1996, aniversează anul acesta 20 de ani pe piața românească de ospitalitate. Compania a incheiat anul 2015 cu o cifra de afaceri de 28,3 milioane de euro si un profit net de 2,9 milioane euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.