MATHILDE, 90.000 de euro pentru un magazin în Constanța MATHILDE, 90.000 de euro pentru un magazin în Constanța
Brandul românesc de îmbrăcăminte pentru femei MATHLDE inaugurează sâmbătă, 11 iunie, cel de-al optulea magazin al rețelei prin reprezentanța deschisă în City Park Mall... MATHILDE, 90.000 de euro pentru un magazin în Constanța

Brandul românesc de îmbrăcăminte pentru femei MATHLDE inaugurează sâmbătă, 11 iunie, cel de-al optulea magazin al rețelei prin reprezentanța deschisă în City Park Mall Constanța. Noua deschidere marchează totodată și inaugurarea unui nou concept store MATHILDE, în urma unei investiții de aproximativ 90.000 euro.

Fondat în anul 2004, brandul MATHILDE își continuă astfel politica de dezvoltare națională, prin proiectele pe care le are deja în derulare, dar și prin cele aflate în negocieri avansate, fiind estimate vânzări de 2 milioane euro până la sfârșitul anului 2017.

“Noul magazin MATHILDE vine ca un pas firesc în strategia noastră de expansiune și, fără îndoială, clientele din Constanța vor aprecia prezența MATHILDE în această nouă atracție pentru cumpărături. Acestea se vor bucura astfel de creațile noastre, care se adresează direct nevoii lor de a purta ținute care să le reprezinte în totalitate. Această deschidere, ca și toate acțiunile pe care le-am inițiat până în momentul de față și pe care le avem în plan pentru viitorul apropiat, susține misiunea pe care ne-am asumat-o, aceea de a crea piese menite să spună povestea din spatele purtătoarei”, declară Răzvan Gheşea, Director Mathilde.

Printre clientele și admiratoarele brandului românesc MATHILDE, se regăsesc femei moderne, dinamice, dornice de rafinament și originalitate vestimentară, mereu aflate în căutarea unor ținute care să le scoată în evidență prin naturalețe și bun gust. De altfel, brandul s-a impus pe piața din România drept unul prietenos, apropiat de femeile moderne și dinamice, deschis către nevoile și aspirațiile acestora.

Potrivit designerului brandului, MATHILDE înseamnă creații vestimentare pentru femeile cu personalitate, cu atitudine. Sunt haine care se pot purta în orice moment al zilei, indiferent de natura activității sau ocazie. Marele lor avantaj este că nu se demodează niciodată și oricare dintre ținute, de exemplu, cu accesorii casual, poate fi purtată pe timpul zilei, iar cu pantofi și accesorii elegant-chic se pretează la o ținută de seară, elegantă, totul depinzând de atitudinea persoanei care o poartă. Filozofia brandului constă în a te simți bine cu tine însăți prin tot ceea ce ești, faci și, implicit, porți, iar sloganul „Incearcă Mathilde! Vei simți singură schimbarea….” întregește această filozofie de viață prin încrederea care le-o conferă clientelor. Stilul original, adaptat trendurilor actuale, personalizări cu accesorii unicat și broderii manuale, materiale naturale – totul pentru ca fiecare clientă MATHILDE să se simtă unică.

În prezent, brandul număra 8 magazine în tară (București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Iași, Baia Mare, Timișoara) și este disponibil și prin intermediul rețelei partenerilor (Bacău, Reșița, Constanța, Piatra-Neamț, Timișoara, Tulcea, Râmnicu-Vâlcea, Bârlad, Brăila, Călărasi, Câmpulung Moldovenesc, Galați, Rădăuti, Tecuci, Zalău).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.