Gloria Jean’s, investiție de peste 100.000 euro într-o cafenea în zona Traian Gloria Jean’s, investiție de peste 100.000 euro într-o cafenea în zona Traian
Lanţul de cafenele Gloria Jean’ s Coffees a inaugurat o nouă cafenea situată in centrul Bucureştiului, pe bulevardul Unirii. Investiţia pentru deschiderea noii cafenele... Gloria Jean’s, investiție de peste 100.000 euro într-o cafenea în zona Traian

Lanţul de cafenele Gloria Jean’ s Coffees a inaugurat o nouă cafenea situată in centrul Bucureştiului, pe bulevardul Unirii.

Investiţia pentru deschiderea noii cafenele situate pe bulevardul Unirii, singura din portofoliul local al rețelei dispusă pe două etaje, se ridică la peste 140.000 de euro, iar compania care deţine franciza se aşteaptă ca investiţia să fie amortizată până la finalul anului.

Sortimentele variate şi rafinate de cafea aromată, clasică sau decofeinizată vor fi disponibile şi în varianta boabe, fiind ideale pentru prepararea acasă, clienţii putând să se bucure de experienţa Gloria Jean’s  în orice moment.

În România sunt deschise în acest moment 9 cafenele,  7 în Bucureşti şi alte 2 în ţară. Conducerea lanţului de cafenele anunţă deschiderea în viitorul apropiat a încă 3 spaţii, două în Capitală şi unul în Constanţa.

Povestea Gloria Jean’s Coffees a început în 1979, în Statele Unite, iar din 1996 a continuat cu deschiderea mai multor cafenele în Australia, devenind cel mai mare lanţ de cafenele din acea zonă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.