Vegeta a dat startul la grătare și a inaugurat zona de picnic din Parcul Lumea Copiilor Vegeta a dat startul la grătare și a inaugurat zona de picnic din Parcul Lumea Copiilor
Vegeta a inaugurat duminică, 5 iunie a.c., zona de picnic reamenajată din Parcul Lumea Copiilor, Sectorul 4, printr-un eveniment în care l-a avut alături... Vegeta a dat startul la grătare și a inaugurat zona de picnic din Parcul Lumea Copiilor

Vegeta a inaugurat duminică, 5 iunie a.c., zona de picnic reamenajată din Parcul Lumea Copiilor, Sectorul 4, printr-un eveniment în care l-a avut alături pe Liviu Balint, finalistul Masterchef 2015.

Evenimentul a vizat redeschiderea zonei după o săptămână în care aceasta a fost închisă pentru renovare. Lucrările de reabilitate au avut în vedere toate detaliile de recondiționare, de la grătarele din cărămidă, până la pietrișul din jurul acestora. În momentul de față, 70 de grătare nou-nouțe, se află la dispoziția bucureștenilor, gata de testare.

Locuitorii Sectorului 4 se bucură de cea mai mare zonă reabilitată de grătare din București.

Grătarul a devenit în ultimii ani una din tradiționalele ieșiri de weekend în lunile călduroase, alături de familie sau prieteni. Am ales să dezvoltăm acest proiect de recondiționare din Parcul Lumea Copiilor pentru că ne dorim ca bucureștenii să aibă parte de relaxare, aer curat și iarbă verde chiar în mijlocul orașului. Ne-am dat toată silința să reducem la maxim timpul de reabilitare și recondiționare a grătarelor, reușind ca într-o săptămână să schimbăm fața celei mai mari zone de barbeque din capitală. Ne bucurăm că, începând de luna aceasta, le putem oferi locuitorilor sectorului 4 condițiile necesare să se bucure de vremea frumoasă de afară, în jurul grătarului

Cristina Ghiurluc, Marketing Director Podravka România

Această recondiționare face parte din proiectul de lansare pe piața românească a unui produs unic și inovator – condimentele lichide pentru marinarea cărnii. Sub deviza „Gătește Liber”, Liviu Balint, brand ambassador Podravka România și finalistul Masterchef ediția 2015, a realizat o demonstratie practică de gătit.

Scopul a fost acela de a dovedi faptul că pe cât de simplu e procesul de marinare cu aceste produse, pe atat de complex este gustul rezultat.

Reabilitarea zonei de picnic din Parcul Lumea Copiilor este o inițiativă în interesul cetățenilor, care se leagă în același timp de inovația pe care Vegeta o introduce anul acesta pe piața românească. Pentru mine, grătarul este combinația perfectă dintre distracție și mâncare. Este, totodată, un mod de relaxare și destindere. Duminica aceasta am avut ocazia să mă joc cu condimentele lichide, inovația Vegeta din 2016, și am testat alături de cei prezenți simplitatea și rapiditatea cu care se pot obține rezultate delicioase. Fară să fie nevoie de prea multă pricepere, dar având aliatul de încredere la îndemană, am putut găti și savura o carne fragedă, aromată. Îi invit vara aceasta pe toți bucureștenii să se bucure de grătare, voie bună și iarbă verde

Liviu Balint, brand ambassador Podravka România

Accesul la zona de picnic este liber și gratuit, iar începând cu luna iunie și ca urmare a recondiționării grătarelor de către Vegeta, aceasta poate redeveni una dintre cele mai frecventate zone din Parcul Lumea Copiilor, mai ales în weekend-uri.

Zona pentru barbeque din Parcul Lumea Copiilor a fost inițial amenajată în 2009, având amplasate pe lângă grătare și foişoare de lemn în care se poate servi masa.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.