Dr. Oz a premiat băuturile răcoritoare Dellos cu Aloe Vera Dr. Oz a premiat băuturile răcoritoare Dellos cu Aloe Vera
Sosirea în România a binecunoscutului nutriţionist Dr. Oz a prilejuit o întâlnire a acestuia cu mii de români interesaţi de viaţă şi alimentaţie sănătoasă.... Dr. Oz a premiat băuturile răcoritoare Dellos cu Aloe Vera

Sosirea în România a binecunoscutului nutriţionist Dr. Oz a prilejuit o întâlnire a acestuia cu mii de români interesaţi de viaţă şi alimentaţie sănătoasă. Cei prezenţi la Sala Platului au plecat de la acest eveniment cu un bagaj foarte consistent de informaţii despre un stil de viaţă şi o nutriţie sanătoasă.

Pe lângă sfaturile utile pentru toţi cei care vor să trăiască sănătos, Dr. Oz a ţinut să treacă în revistă o serie de produse alimentare pe care le consideră “Campioni ai sanătaţii alimentare”.

Dr. Oz a nominalizat sucul cu Aloe Vera, produs în Coreea de Sud la fabrica Dellos, drept un aliment benefic pentru sănătate. Nominalizarea nu a rămas doar un gest de complezenţă, Dr. Oz a înmânat reprezentanţilor companiei o diplomă care-i poartă semnătura şi care certifică titlul de băutură sănătoasă pentru sucurile cu Aloe Vera de la Dellos.

Sucurile Dellos cu Aloe Vera sunt sănătoase datorită nutrienţilor activi ai plantei, dar şi graţie procesului de fabricaţie desfăşurat într-o fabrică „state of the art” în ce priveşte tehnologiile alimentare de care dispune. Este vorba de o investiţie demarată în anii ‘90, în Coreea de Sud, de unde sucurile Dellos cu Avoe Vera. pleacă spre toate colţurile lumii .

premiu dr. oz (2)

Ce se află în sticlele Dellos cu Aloe Vera?

Sucurile Dellos cu Aloe Vera conţin, în proporţie de 33%, pulpă de plantă de Aloe Vera, apă de izvor şi, într-un procent aproape insignifiant, îndulcitor. Asta le face bune de consumat de către persoane de toate vârstele, iar lipsa dioxidului de carbon  precum şi cantitatea mare de apă le aşază lângă bauturi precum ceaiul sau fresh-urile. Mai mult, sucurile Dellos cu Aloe Vera nu conţin conservanţi!

În cazul fresh-urilor trebuie subliniat că acestea sunt cu adevărat bune doar atunci când sunt îndoite cu apă, după cum susţine chiar Dr. Oz.

Prezente în România în recipienţi de 0.24 litri, 0.5 litri şi 1.5 litri, Dellos cu Aloe Vera este deja un aliment consumat de românii care sunt atenţi la ce şi cât mănâncă.

Dr. Oz a conferenţiat pe 25 mai în cadrul unui eveniment maraton desfăşurat la Sala Palatului, în Bucureşti. Evenimentul „Gala pentru excelenţă în sănătate” a fost dedicat vieţii sănătoase şi a durat nu mai puţin de 10 ore.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.