Promoție Ryanair pentru plecările de toamnă din București Promoție Ryanair pentru plecările de toamnă din București
Operatorul de transport aerian low cost Ryanair, una dintre cele mai importante companii europene de pe acest segment, lansează astăzi (31 mai) o promoție... Promoție Ryanair pentru plecările de toamnă din București

Operatorul de transport aerian low cost Ryanair, una dintre cele mai importante companii europene de pe acest segment, lansează astăzi (31 mai) o promoție specială fulger pentru București.

Astfel, pe parcursul zilei de azi (până la miezul nopții), irlandezii oferă 15% reducere pentru toate rutele din/către București – 12 – pentru călătorii în perioada 6 septembrie – 30 noiembrie pe site-ul companiei, www.ryanair.com/ro.

“Ryanair este într-o continuă creștere a traficului și a rutelor din/către aeroporturile noastre românești. Clienții și turiștii capitalei României pot acum să aleagă din 12 rute pentru care se aplică reducerea, dar trebuie să se grăbească pentru că locurile promoționale vândute la aceste tarife incredibile sunt disponibile doar astăzi”, spune Denis Barabas, Ryanair.

Spor la rezervat! Pe unde ne întâlnim în această toamnă? 🙂

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.