Zi plină de energie cu noul XS Dragon Fruit de la Amway Zi plină de energie cu noul XS Dragon Fruit de la Amway
Puțini dintre noi își încep dimineața bine dispuși, după ce au apăsat de câteva ori butonul de „snooze”. De multe ori ne trezim obosiți,... Zi plină de energie cu noul XS Dragon Fruit de la Amway

Puțini dintre noi își încep dimineața bine dispuși, după ce au apăsat de câteva ori butonul de „snooze”. De multe ori ne trezim obosiți, fără a avea un motiv anume.

Special pentru cei care au nevoie de un plus de energie dimineața și care doresc să profite la maximum de oportunitățile fiecărei zile, gama de băuturi energizante XS de la Amway s-a îmbogățit cu un nou sortiment. Noul XS Power Drink Dragon Fruit reprezintă sursa ideală de energie pozitivă și dinamism, iar amestecul revigorant de fructe și aroma naturală a fructului de dragon vă vor ajuta să vă simțiți bine în orice moment al zilei.

XS Power Drink conține 25% suc din concentrat de fructe, vitamina C, iar conținutul redus de carbonați îl face o opțiune excelentă pentru a vă începe ziua plini de energie și pentru a vă răcori pe parcursul zilei. Concentrația ridicată de vitamina B, ingredientul exclusiv al băuturilor XS, contribuie la reducerea oboselii și a extenuării și vă încarcă bateriile pentru un timp îndelungat.

XS Dragon Fruit_2Cu un conținut redus de calorii, fără zahăr adăugat și cu o aromă răcoritoare de fructul dragonului, o aromă unică în gama de băuturi energizante, noul sortiment XS vă ajută să treceți mai ușor prin agenda aglomerată a oricărei zile. Vitamina C, a cărei concentrație reprezintă 100% din Valoarea Nutrițională de Referință (VNR), contribuie la revitalizarea sistemului imunitar și la menținerea unui nivel normal al metabolismului energetic.

Persoanele care lucrează în corporații, cele care își încep ziua cu întâlniri solicitante, mămicile extrem de ocupate și tații care îi duc pe cei mici la școală de la prima oră, persoanele active în căutare de acea energie care să îi facă să își pună pantofii sport în picioare, cu toții vor găsi în noua băutură energizantă XS Dragon Fruit energia pură care să îi pună în mișcare și să îi facă să treacă peste orice provocare a zilei.

XS Power Drink se distribuie exclusiv prin intermediul Întreprinzătorilor Privați Amway.

În 2011, David Vanderveen și Scott Coon au dezvoltat băuturile energizante XS Power Drink, în Laguna Beach, California. La început, băutura era disponibilă în două arome, Citrus Blast și Cranberry Grape Blast, iar în ziua de astăzi băutura poate fi savurată în peste 20 de arome diferite în Statele Unite ale Americii, acolo unde în ultimii zece ani au fost vândute peste 500 de milioane de doze. Începând cu anul 2013, XS Power Drink este distribuită exclusiv prin intermediul Întreprinzătorilor Privați Amway și are o contribuție importantă la continuarea poveștii de succes a companiei. Din anul 2012, băutura este disponibilă în Europa în aromele Tropical Blast, Electric Lemon Blast, Pink Grapefruit Blast și Wild Berry Blast. Amway, liderul industriei de vânzări directe la nivel mondial, a achiziționat în anul 2015 brandul XS® Energy.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.