Office Shoes anunță un weekend plin cu reduceri Office Shoes anunță un weekend plin cu reduceri
Office Shoes începe astăzi o campanie specială de reduceri, care vizează atât ultimul weekend din mai, cât și debutul sezonului estival. Astfel, magazinul derulează,... Office Shoes anunță un weekend plin cu reduceri

Office Shoes începe astăzi o campanie specială de reduceri, care vizează atât ultimul weekend din mai, cât și debutul sezonului estival. Astfel, magazinul derulează, între 26 și 30 mai, o campanie de reduceri de până la 50% pentru o categorie de produse selectate şi disponibile în reprezentanțele din centrele comerciale.

Campania nu vizează însă doar mediul offline, ci continuă în online. Office Shoes a pregătit reduceri de până 20% pentru mai multe modele de balerini, espadrile şi încălţăminte de piele. Acestea sunt și categoriile pe care clienții le-au preferat de-a lungul timpului în această perioadă a anului, astfel că acum magazinul vine în întâmpinarea cerințelor lor.

Pentru a-şi achiziţiona lucrurile dorite cât mai eficient, Office Shoes îşi sfătuieşte clienţii să urmărească produsele din timp şi să-şi altcătuiască o listă cu ceea ce-şi doresc. Ofertele Office Shoes se adresează întregii familii, iar ofertele sunt disponibile aici.

De asemenea, clienții pot urmări pagina de Facebook a magazinului pentru a se informa rapid când sunt listate produse noi, când debutează campanii speciale sau când portofoliul de produse este completat cu cele mai interesante colecții.

Office Shoes este un magazin internaţional, prezent în încă opt ţări în Europa şi existent în mediul online din 2013. În grila de produse se regăsesc 21 de branduri comercializate cu preţuri variate, care se mulează pe nevoie întregii familii, existând încălţări pentru femei, bărbaţi şi copii.

Cei interesaţi pot achiziţiona produsele Office Shoes atât în mediul online, cât şi la magazinele deschise în Bucureşti, Brăila, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Timişoara, Braşov şi Târgu Mureş.

OfficeShoes_5

OfficeShoes_3

OfficeShoes_2

OfficeShoes_1

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.