Gustare între mese sau desert? Cui îi e poftă de o înghețată? Gustare între mese sau desert? Cui îi e poftă de o înghețată?
Cine nu iubește înghețata, răsfățul dulce care ne aduce puțină răcoare în zilele toride de vară? „Regina deserturilor de vară” vine într-o varietate de... Gustare între mese sau desert? Cui îi e poftă de o înghețată?

Cine nu iubește înghețata, răsfățul dulce care ne aduce puțină răcoare în zilele toride de vară? „Regina deserturilor de vară” vine într-o varietate de forme, culori și arome, potrivite pentru orice gust sau ocazie. Poți să o mănânci ca gustare între mese sau ca desert, acasă sau în oraș, într-o pauză la școală sau la birou.     

Înghețata sandviș, favorita pofticioșilor 

Pofticioșilor le plac deserturile cât mai complexe, așa că doi biscuiți crocanți și aromați care să îmbrace înghețata gustoasă și răcoroasă nu pot decât să le bucure papilele gustative! Acest tip de înghețată este ideal pentru pauzele de muncă sau picnicurile în natură. Dacă ieși la iarbă verde, nu uita să pui în lada frigorifică câteva înghețate Sandwich de la Alpin și le vei câștiga inimile celor dragi!

Înghețata cu glazură, un moment de răsfăț suprem

Dacă ești genul pentru care înghețata nu este doar un desert, ci o adevărată experiență care îți permite să trăiești un sentiment de libertate și să te bucuri de un moment de plăcere pură, atunci cea cu glazură a fost creată special pentru tine! Atunci când mănânci o astfel de înghețată, trebuie să îți acorzi câteva clipe de relaxare absolută, să savurezi în liniște glazura delicioasă care se topește în gură și să te lași în voia simțurilor.

Lasă-te surprins de înghețata pe băț superpremium Malgra, care te va cuceri cu combinații inedite de ciocolată irezistibilă, migdale îmbietoare, vanilie catifelată și caramel apetisant și acordă-ți câteva momente de răsfăț suprem!

Vafa și înghețata pe băț, gusturile copilăriei

Atunci când spui „înghețată”, te gândești la bucuriile copilăriei, iar gustul unei vafe poate acționa ca o călătorie în timp, care te transportă pe loc în acea perioadă. Retrăiește experiențele de neuitat ale copilăriei cu Vafa Alpin, care te va cuceri de la prima degustare. Mai mult, este o opțiune foarte practică pentru cei care vor să mănânce din mers, atunci când lucrează la computer, conduc mașina sau citesc o carte.

ice_pop

Datorită formei, nu există riscul să ți se scurgă pe mână sau pe haine, așa că este perfectă pentru gurmanzii mereu pe fugă. Dacă tânjești după gusturile copilăriei, dar ești la cură de slăbire, înghețata cu fructe Ice Pop reprezintă o opțiune prietenoasă cu silueta, având un număr redus de calorii.

Înghețata la caserolă, vedeta meselor în familie

Atunci când iei masa împreună cu familia și prietenii, trebuie să te asiguri că ai suficientă înghețată pentru toată lumea! Alege tortul de înghețată cu ciocolată, vanilie, frișcă, glazură de ciocolată și cireșe amarena de 2000 ml de la Alpin și împărtășește momentele de plăcere cu cei dragi.

Nimic nu este mai potrivit după o masă copioasă decât un desert răcoritor și delicios, care îți încântă simțurile și de care te poți bucura cu toată familia, de la mic la mare! Dacă îți dorești să încerci mai multe arome, optează pentru Malgra la 1000 ml, cu arome de ciocolată belgiană, fructe de pădure, cireșe amarena, vanilie, caramel, tiramisu sau cafea, care va satisface cele mai sofisticate gusturi.

tort_malgra1

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.