Pe 2 iunie startup-urile se intalnesc cu investitorii in arena Pe 2 iunie startup-urile se intalnesc cu investitorii in arena
Pe 2 iunie, ora 18:00 va avea loc UPGRADER Arena, competitia de pitching creata pentru a ajuta startup-urile romanesti, din orice industrie, sa interactioneze... Pe 2 iunie startup-urile se intalnesc cu investitorii in arena

Pe 2 iunie, ora 18:00 va avea loc UPGRADER Arena, competitia de pitching creata pentru a ajuta startup-urile romanesti, din orice industrie, sa interactioneze cu potentiali investitori alaturi de care sa poata dezvolta noi business-uri de succes.

Evenimentul aduce in acelasi loc unele dintre cele mai interesante startup-uri romanesti, investitori, antreprenori, publicatii media de business si alti specialisti din domeniu, fiind un excelent mediu pentru business networking si conexiunea cu noile trenduri in domeniu.

Se cauta 15 startup-uri pregatite pentru a face pasul catre un nou nivel, cu un model de business scalabil si activitate de minim 6 luni. Fiecare va avea la dispozitie 3 minute sa convinga investitorii de potentialul pe care il au si 4 minute pentru feedback si intrebari.

In sala vor fi prezenti 5 investitori cu o mare experienta in business, care au investit in mai multe startup-uri si sunt in cautarea a noi oportunitati.

Investitorii care au confirmat prezenta la eveniment sunt: Orlando Nicoara Fondator – We Love Digital, Dan Stefan – CEO Autonom Rent A Car, Sergiu Negut – Associate Dean MSM România, Peter Barta – Fondator Fundatia Post Privatizarea si Dragos Nicolaescu – Fondator Visionary Business Consultants.

Pe langa oportunitatea de a obtine investitii si expunerea de care beneficiaza fiecare startup inscris in competitie, cele mai bune 3 startup-uri vor castiga premii in valoare totala de peste 15.000 de euro, constand in servicii B2B oferite de catre partenerii evenimentului.

Premiile constau in abonamente de acces in hub-ul We Love Digital Unirii, servicii de promovare video oferite de catre PopcornSet, pachet servicii branding Wave Division, servicii contabilitate oferite de catre Ask For Accounting, abonamente acces aplicatia MiniCRM, boot camp vanzari oferit de catre Tooliers, servicii SEO oferite de catre DWF, abonamente de acces SmartBill si site-ul Listafirme.ro.

Inscrierile pentru pitching sunt deschise pana pe 27 mai 2016. Toti cei selectati vor beneficia de pregatire in structurarea si prezentarea pitch-ului, in cadrul unui workshop organizat in data de 31 mai 2016. Inscrierile la eveniment si in competitie se realizeaza pe site-ul proiectului http://www.startupgrader.ro/upgrader-arena/.

Evenimentul face parte din proiectul UPGRADER, construit pentru a sustine noua generatie de antreprenori romani sa reuseasca sa isi dezvolte startup-urile. Prin intermediul sau antreprenorii au acces la programe de educatie antreprenoriala si mentorat alaturi de antreprenori cu experienta, business coaching, business networking si acces la investitori.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.