Cum arată și la ce este utilă Kinderpedia, prima aplicație românească pentru grădinițe Cum arată și la ce este utilă Kinderpedia, prima aplicație românească pentru grădinițe
OneTouch Advertising lansează Kinderpedia, singura aplicație românească ce facilitează interacțiunea dintre părinți, educatori și copii. Kinderpedia răspunde nevoii părinților de a fi în permanent... Cum arată și la ce este utilă Kinderpedia, prima aplicație românească pentru grădinițe

OneTouch Advertising lansează Kinderpedia, singura aplicație românească ce facilitează interacțiunea dintre părinți, educatori și copii.

Kinderpedia răspunde nevoii părinților de a fi în permanent contact cu copiii lor și asigură mai multă transparență cu privire la activitățile zilnice ale acestora, în timpul pe care îl petrec la grădiniță.

Platforma online permite actualizarea și verificarea în timp real a calendarului de evenimente și a orarului, postarea fotografiilor și a clipurilor video și dispune de un modul de chat direct cu educatorii.

Kinderpedia – prezentare video from Kinderpedia on Vimeo.

Pentru a marca Ziua Copilului, Kinderpedia a lansat un proiect pilot, la nivel național, în cadrul căruia a invitat peste 700 de grădinițe din întreaga țară să beneficieze gratuit de serviciile platformei. Primele 50 de grădinițe înscrise, până la data de 10 iunie vor putea utiliza Kinderpedia gratuit timp de 2 ani.

 “Kinderpedia a apărut ca o soluție la nevoia părinților de a fi mereu în contact cu copiii lor, chiar și atunci când aceștia sunt la grădiniță. În ultimele două săptămâni am adresat scrisori celor mai mari 100 de companii din România pentru ca de Ziua Copilului, angajații care au copii cu vârste cuprinse între 1 și 7 ani să primească liber pentru a petrece mai mult timp cu aceștia. Pentru celelalte zile, în care părinții sunt la serviciu, Kinderpedia le pune la dispoziție instrumentele necesare pentru a nu rata niciun moment important din viața copiilor lor”, a declarat Daniel Rogoz, fondatorul proiectului.

Înscrierea gratuită a grădinițelor se poate face la adresa: http://www.kinderpedia.ro/demo. Totodată, urmând același link, atât reprezentanții grădinițelor cât și părinții pot accesa un cont demo.

Începând cu 1 iunie părinții vor putea descărca aplicația Kinderpedia pentru smartphone-uri și tablete cu sisteme de operare Android și iOS.

Dezvoltarea Kinderpedia a antrenat până în prezent o investiție de 275.000 euro, din care 155.000 euro reprezintă contribuția companiei fondatoare, OneTouch Advertising. Proiectul a beneficiat de finanțare europeană în valoare de 98.621 euro și de o contribuție de 20.630 euro de la bugetul de stat.

Kinderpedia este produsul-cheie al OneTouch – un atelier de soluții digitale și mobile din România. Echipa cuprinde un mix optim de aptitudini creative și competențe tehnice, ce se reflectă în strategii competitive de produs și o experiență unică de consum pentru toate proiectele sale interactive.

Înființată în 2006, în București, ca studio de grafică și design web, compania s-a dezvoltat rapid, venind în întâmpinarea nevoilor clienților prin inovație, flexibilitate și promptitudine.

Furnizând servicii și instrumente diverse, de la strategie și branding, la livrarea de campanii integrate de comunicare, agenția este astăzi partener a peste 100 de companii de prestigiu din retail, consultanță, imobiliare, autorități locale, dar acționează și ca dezvoltator și manager de proiect pentru produsele digitale proprii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.