Renault devine partener principal al competiției „Prima Evadare” Renault devine partener principal al competiției „Prima Evadare”
Renault este susținător al competiției Prima Evadare, cel mai mare eveniment de ciclism cross-country din Romania. Astfel, Renault va fi prezent la startul competiției,... Renault devine partener principal al competiției „Prima Evadare”

Renault este susținător al competiției Prima Evadare, cel mai mare eveniment de ciclism cross-country din Romania. Astfel, Renault va fi prezent la startul competiției, în ziua de 8 mai, alături de două dintre modelele recent lansate pe piața din România: Kadjar si Megane.  

Prin susținerea acestui eveniment, Renault devine partener auto principal pentru următoarele 3 ediții ale competiției Prima Evadare, un demers de mobilizare pentru sport, mișcare în aer liber și evadarea din cotidian.

Competiția este organizata de Clubul NoMad Multisport si se desfășoară între București și Snagov, prin păduri și drumuri nepavate, pe o distanță de 55 de km. An de an este maratonul cu cel mai mare număr de participanți, depășindu-și propriul record la fiecare nouă ediție.

„Susținem această competiție pentru că ne dorim să construim, pe lângă o colaborare frumoasă și durabilă cu organizatorii evenimentului Prima Evadare, o imagine axată pe mișcare și un stil de viață caracteristic persoanelor active, asemenea viziunii Renault – Passion for Life! Ne bucurăm să fim parte a acestui proiect și sperăm că vom atrage alături de noi cât mai mulți participanți care să evadeze din rutina cotidiană și să își trăiască pasiunea.”

Elena Apostol, Șef Departament Comunicare Renault

Toți participanții vor putea beneficia de serviciul Velo Service powered by Renault, un serviciu de suport tehnic, disponibil de la momentul preluării kit-ului de concurs, până la start, dar și pe tot parcursul competiției. Renault are pregătită o echipă de 10 mecanici care vor oferi asistență gratuită celor care au nevoie de o ultimă verificare sau care întâmpină diverse probleme pe traseu (verificare presiune in roți; verificare amortizoare; reglaj furca, frâne, schimbătoare și înlocuire roți in caz de pană).

Velo Service are și o componentă mobilă, sub forma a 4 vehicule de asistență – Renault Kadjar și Renault Megane, echipate corespunzător, care se vor deplasa pe întregul traseu și vor ajuta concurenții să rezolve rapid orice problema de ordin tehnic.

Momentele importante ale cursei vor fi transmise live pe canalele de Social Media ale Renault și sport.ro, precum și pe canalul TV sport.ro, astfel încât cei care susțin cicliștii sau nu pot ajunge duminică la eveniment vor putea fi la curent cu evoluția favoriților lor.

Peste 60 de angajați ai Grupului Renault s-au înscris în competiție și vor participa la Prima Evadare ca echipă de companie. Este cea mai mare echipă de companie înregistrată în toate edițiile de până acum și este o dovada a implicării susținute a mărcii în direcția promovării sportului de masă atât în extern, cât și în rândul propriilor angajați.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.