Lenovo va găzdui a doua ediție a evenimentului anual Tech World Lenovo va găzdui a doua ediție a evenimentului anual Tech World
Lenovo a anunțat astăzi că #LenovoTechWorld, conferința de strategie tehnologică organizată de companie, va avea loc la San Francisco pe 9 iunie 2016. A... Lenovo va găzdui a doua ediție a evenimentului anual Tech World

Lenovo a anunțat astăzi că #LenovoTechWorld, conferința de strategie tehnologică organizată de companie, va avea loc la San Francisco pe 9 iunie 2016.

A doua conferință anuală aduce laolaltă lideri de top din industrie alături de președintele și CEO al Lenovo, Yang Yuanqing, care va adresa discursul inaugural, și în cadrul căreia aceștia vor analiza cele mai promițătoare și emergente aspecte în inovație, inclusiv realitatea virtuală, dispozitive inteligente conectate/loT, valorificând în același timp puterea cloud-ului de a transforma viețile oamenilor.

La evenimentul Lenovo vor participa fani, reprezentanți ai mass-mediei și presei scrise, factori de influență, analiști și alți invitați din întreaga lume.

Tech World 2016 va găzdui, de asemenea, și câteva anunțuri importante despre produse; vom lansa primul smartphone la nivel mondial dedicat consumatorilor bazat pe tehnologia Project Tango, în parteneriat cu Google. Project Tango aduce realitatea augmentată în smartphone-ul dvs., inclusiv în jocuri, aplicații de navigare și alte funcționalități. Acest dispozitiv vă oferă o experiență cu totul nouă a lumii – permițându-vă să realizați lucruri pe care nu vi le-ați imaginat, de la reproducerea interiorului unui muzeu, până la crearea unui mediu de joc 3D și la vizualizarea modului în care un frigider nou încape în bucătăria dvs.

De asemenea, Lenovo va prezenta pe scurt și o nouă tehnologie mobilă concepută de Motorola care va genera schimbări dramatice în modul în care oamenii își utilizează dispozitivele cele mai personale.

“Inovația se află în centrul a tot ceea ce facem,” a declarat Yang Yuanqing, președinte și CEO Lenovo. “Lenovo nu mai este doar o companie producătoare de PC sau smartphone-uri. Lenovo va juca un rol important în dezvoltarea celor mai noi dispozitive inteligente, livrând conectivitatea smart necesară pentru a genera noi servicii și experiențe și oferind infrastructura care face posibilă noua lume conectată.

În cadrul Tech World 2016, vom prezenta cele mai noi tehnologii pe care le-am dezvoltat, vom lansa câteva dintre cele mai importante produse ale noastre și – împreună cu câțiva dintre prietenii și partenerii noștri – vom prezenta viziunea noastră despre viitorul tehnologiei.”

De asemenea, Lenovo va dezvălui și câteva detalii despre cele mai interesante concepte tehnologice dezvoltate în laboratoarele sale din întreaga lume. Acestea reprezintă creativitatea, dorința de a experimenta și imaginația sutelor de ingineri, designeri și dezvoltatori Lenovo și Motorola de pe trei continente.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.