ALTEX își deschide al doilea magazin din Tulcea în spațiul fostului magazin Domo ALTEX își deschide al doilea magazin din Tulcea în spațiul fostului magazin Domo
ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, va deschide începând cu 12 mai cel de-al doilea magazin din Tulcea al rețelei, ajungând... ALTEX își deschide al doilea magazin din Tulcea în spațiul fostului magazin Domo

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, va deschide începând cu 12 mai cel de-al doilea magazin din Tulcea al rețelei, ajungând astfel la 94 de magazine la nivel național.

Amenajat pe o suprafață de 800 de metri pătrați, acesta este situat pe strada Babadag, lângă supermarket-ul Lidl, în locul fostului magazin Domo.

„Ne bucurăm să observăm o creștere a cererii pe piața locală pentru produsele electronice și electrocasnice, motiv pentru care îmbunătățim permanent serviciile pe care le oferim clienților, punându-le la dispoziție mai multe oportunități de cumpărare, oferte diverse și posibilitatea de a ajunge mai repede la magazinul dorit. Deschiderea celui de-al doilea magazin din Tulcea corespunde strategiei companiei noastre de a oferi consumatorilor experiențe de cumpărare îmbunătățite, aducând valoare adăugată pentru clienții noștri prin soluții care să răspundă cât mai bine realității de astăzi”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX România.

În noul spațiu, clienții vor avea acces la serviciile post-vânzare oferite de către companie, precum posibilitatea de returnare a produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service și garanție, soluții ce sunt oferite inclusiv foștilor clienți Domo.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.