Pukka Tukka, partener exclusiv al KLM pe zborurile spre București Pukka Tukka, partener exclusiv al KLM pe zborurile spre București
Pukka Tukka, primul organic food bar din România, a încheiat un parteneriat exclusiv cu KLM pe boarding pass-uri și în e-mail-urile de check-in, oferit... Pukka Tukka, partener exclusiv al KLM pe zborurile spre București

Pukka Tukka, primul organic food bar din România, a încheiat un parteneriat exclusiv cu KLM pe boarding pass-uri și în e-mail-urile de check-in, oferit tuturor persoanelor care aleg să călătorească spre București cu operatorul aerian olandez.

Pentru a identifica locația compatibilă cu pasagerii companiei, în care aceștia se pot bucura de o experiență culinară valoroasă, o echipă de reprezentanți ai KLM a analizat o serie de restaurante din capitală.

În urma acestei analize, restaurantul bio Pukka Tukka din inima Bucureștiului a fost ales ca recomandare exclusivă pe segmentul food. Astfel, toți pasagerii care călătoresc spre București cu KLM vor regăsi pe biletele de îmbarcare imprimate acasă, precum și în e-mail-urile de check-in, primite pe desktop sau pe smartphone, recomandarea de a vizita bistro-ul Pukka Tukka.

Absolut toate ingredientele folosite la prepararea meniului sunt 100% certificate bio și provin din magazinul propriu, Pukka Food. Acesta este primul magazin bio din România, care și-a deschis porțile încă din anul 2008. Magazinul este aprovizionat săptămânal de la cei mai de încredere furnizori din România și din Europa, după ce produsele sunt trecute printr-un proces minuțios de testare și selecție.

Pukka Tukka food 2Pukka Tukka este alegerea ideală atât pentru adepții unui stil de viață sănătos, cât și pentru persoanele care adoră preparatele cu un gust cu adevărat delicios de la micul-dejun, la supele, salatele și preparate proaspete de peste zi, la băuturile bio de fructe în combinații surprinzătoare și cafeaua bio energizantă.

Parteneriatul cu KLM pe boarding pass-uri și în e-mail-urile de check-in vine la scurt timp după ce, în octombrie 2015, renumitul cotidian britanic The Guradian a inclus restaurantul Pukka Tukka într-un ghid pentru orașul București, publicat pe varianta online a ziarului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.